Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Natalija Verboten

Natalija Verboten

Izgleda prav drugačna. Takrat ko je pela pesem o Ferrariju, je bila vsa mlada, drobna, poskočna. Sedaj se je zelo zredila, zlasti v zgornji del telesa. Prav napihnjena je. Se mi dozdeva, da ji ne paše, je veliko bolj stara s sedanjim izgledom.

Si ze slisala, da se ljudje z leti dejansko staramo? In s tem se nam posledicno spreminja obraz, telo…

joj joj,a si pomislila da to več ali manj čaka tudi tebe.Veš človek je notranje dober seveda če je,zunanjost nima posebnega pomena.

A v živo si jo videla, oz. kje je slika?

Kakšna laž. Zelo je vitka in odlično izgleda za svoja leta. Ta komentar je naravnost neumen in nesramen. Da te ni sram …
Videla si jo pa v oddaji Dan.
In naj dodam, da nisem “fenica” in nikoli nisem bila. Ampak, ko sem prešaltala na prenos sem pa pač rekla “uau”. Super izgleda.

Kakšna laž. Zelo je vitka in odlično izgleda za svoja leta. Ta komentar je naravnost neumen in nesramen. Da te ni sram …
Videla si jo pa v oddaji Dan.
In naj dodam, da nisem “fenica” in nikoli nisem bila. Ampak, ko sem prešaltala na prenos sem pa pač rekla “uau”. Super izgleda.
[/quote]

Tudi meni je izgledala super za svoja leta. Ce bom jaz tako zgledala pri njenih letih, takoj podpisem

… je mal folž, pa se ji je odprlo temo.

Pa saj ona je bila v joške že skoz “debela” ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tudi meni je izgledala super za svoja leta. Ce bom jaz tako zgledala pri njenih letih, takoj podpisem
[/quote]

Letos bo 42, ze kar konkretna leta so to. .sploh za “estrado”.

Ne verjamem, da je tako hudo. Ima pa za seboj dve nosečnosti in leta, to skupaj običajno prinese širši prsni kos in boke. Kot sem rekla – običajno, ni pa nujno. In ne verjamem, da je šla tako zelo narazen s konstitucijo..

ja o Nataliji ne bi izgubljal besed…ampak njen, Bojić (pomoje ni mekani samo na koncu) je en patron zase. Zavaljen,samovšečen smrduhar ki je postal v zadnjem letu še strokovnjak za viruse in cepiva..mislim da si kr zaslužita drug drugega..pa naj pijeta tiste čajčke ki topijo špeh (očitno pri smrduhcu bolj slabo)..

Odgovor na objavo uporabnika
rdeč ferrari, 19.07.2021 ob 14:59

ja o Nataliji ne bi izgubljal besed…ampak njen, Bojić (pomoje ni mekani samo na koncu) je en patron zase. Zavaljen,samovšečen smrduhar ki je postal v zadnjem letu še strokovnjak za viruse in cepiva..mislim da si kr zaslužita drug drugega..pa naj pijeta tiste čajčke ki topijo špeh (očitno pri smrduhcu bolj slabo)..

Sam vprasam, zakaj pa smrduhar?

Ti imas verjetn se uno staro televizijo doma. Bos moral-a kupit LED TV 4 K..

Ker je od dol. Saj veš, higiene tam ne poznajo.

In kaj te briga? Saj ni poročen s tabo.

Ona je Natalija Verboten Bojić.

Ti pa sebe poglej, Nataliji nisi niti do kolen.

ti si pokvarjena budala.

Objava čaka odobritev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close