Natakar me je nahrulil ker sem prosila za kislo smetano
kaj to, 12.02.2022 ob 16:37
Replika54g1, 12.02.2022 ob 09:46
To se je meni zanč isto zgodilo, ko sem prosila za ptičje mleko za v čaj.
Ne vem kam so izginili tisti stari dobri natakarji, ki so se spoznali na svoje delo.
Kakšno ptičje mleko pa daješ v čaj?
@ replika
Drugič si pa avtorica kupi sendvič in ga požri če se ti ne zatakne. Kaj hodiš mrcvarit zaposlene v gostilne. Najbrž si tak hudič tudi privat. Za eno malenkost celega hudiča zaženeš. Pa doma ostan, če ti ni za med ljudi. Pa pucaj,. pucaj….Prtegnjeni ste eni v glavo, res. Nažri se že te kisle smetane bože dragi!!
Ytrij, 12.02.2022 ob 10:23
Kot gostinec ti povem, da takih rečnih bab, kot si ti, ni vesel noben natakar, ne kuhar. Človeku si pokvarila dan, drugič ostani doma.
Kot gostinec bi lahko vedel, da je mogoče vsak dodatek spraviti na cenik po ceni, ki doseže tudi nekajkratnik vrednosti komponente kupljene v trgovini.
Manja559, 12.02.2022 ob 12:49
Drugo je, če želiš ketchup za pico, kot pa da tezis za vsako malenkost. Natakar se mi prav smili, če se mora s takimi teckami ukvarjat. Zaradi takih stvari nam primanjkuje natakarjev.
Kot prvo, na pico ne dajem, se ne daje catch upa , kot drugo pa, to je ravno tako dodatek, kot kisla smetana. Enaka malenkost je kisla smetana, catch up, tabasco ( to nekateri tudi daji in na pico in v obaro). Po moje natakarju ni nič teže prinesti kisle smetane kot paradižnika. Ne vidim nobene razlike.
kot prvo, 12.02.2022 ob 16:54
Kot prvo, na pico ne dajem, se ne daje catch upa , kot drugo pa, to je ravno tako dodatek, kot kisla smetana. Enaka malenkost je kisla smetana, catch up, tabasco ( to nekateri tudi daji in na pico in v obaro). Po moje natakarju ni nič teže prinesti kisle smetane kot paradižnika. Ne vidim nobene razlike.
Tucaj ti radije orase. Biće više koristi.
Boro663, 16.02.2022 ob 06:22
Tebe in tebi podobne bi dal delat nekam u eno gostilno al pa trgovino, pa da te/vas dugi s takelem bulanem zabavajo u glavo.
Jaz pa bi takšnim, ki nimajo pojma kako se gre biznis v turizmu, dol zaprla zanikrne, negostoljubne, smrdljive luknje in jih naterala delat za tekoči trak. Vse po spisku! Vas kdo sili delat v turizmu? Mrš.
Se strinjam, pa je že nekdo opazil. Catch up…. hahaha.
Kot drugo pa ja, avtorica je želela dodatek; tudi meni so že pametovali, da kaj ne gre zraven neke jedi, ampak sem vztrajala in je prinesel. Da pa je odnesel hrano… no, da vidimo katera je to gostilna. Če je zgodba resnična, potem objavi to! Saj si pod psevdonimom, tja pa ne greš več. Torej?
Forum je zaprt za komentiranje.