Nasveti za potep po Islandiji
Ta ponudba je zelo ugodna..
Jaz razmišljam da bi šla kar na to.
Veš, eni si pa radi ogledamo kaj več kot kar nam pokažejo vodniki in eni želimo več kot to, kar lahko vidiš v treh dneh. Smo pač taki, da nam je to v užitek in se z vodniki počutimo kot ovce v čredi. Pa Islandija, če verjameš ali ne, je tako krasna, da 3 dni res ni dovolj, vsaj dva tedna uživanja si zaslužim. Da se naužijem lepot.
Veš, če bi si želela z agencijo potovat, ne bi iskala letalskih kart. Pa saj to razumeš,, a ne?
Drage dame potujem že čez 20let Bila sem že na vseh kontinentih…ogromno vodeno preko agencij..in tudi samostojno.
Karte so drage..pod 300 je zelo težko da boš kaj dobila.Pa to je z prestopanjem najbolj ugodno preko Londona.Isladnija je zelo draga država, tako da na neko šparanje pozabi..Hrana, prevoz, vstopnine so drage za naše razmere..Pa grozno je slišat, da nekdo zatira vodiče (da se počuti kot ovca), ker imajo ogromno znanja z vse zvrsti…in so že takoali tako preslabo plačani..Delo pa opravijo zelo dobro.
Jaz pa ne štekam, da greš spraševat na en mon, kako in kaj po islandiji – tako vzvišena, pa še do poceni karte ne znaš priti in kar brez prestopanja bi?
Mislim, a pa se ti ne zdi bolj komot leteti iz Brnika npr. ali Gradca ali Trsta in nekje prestopit, kot da se voziš v Milano ali Munchen ali kaj podobnega? Cena pa enaka.
Veš, eni si pa radi ogledamo kaj več kot kar nam pokažejo vodniki in eni želimo več kot to, kar lahko vidiš v treh dneh. Smo pač taki, da nam je to v užitek in se z vodniki počutimo kot ovce v čredi. Pa Islandija, če verjameš ali ne, je tako krasna, da 3 dni res ni dovolj, vsaj dva tedna uživanja si zaslužim. Da se naužijem lepot.
Veš, če bi si želela z agencijo potovat, ne bi iskala letalskih kart. Pa saj to razumeš,, a ne?[/quote]
Ti si pa malo freh a ne? Išči karto sama! In ja, Islandija je draga, in ti veš,da boš zaastonj spala! Kje pa? A misliš,da lahko s svojo spalko res zastonj spiš v JH? Res? Preverjeno, no go! In seveda tudi hranili te bodo, zastonj! Na Islandiji ni nič poceni, ker vse tja pride po zraku! Lažem, poceni je kufe, ker ga lahko večkrat vzameš, te sicer domačini mal čuden gledajo, ampak saj so takihle fehtarskih slovenceljnov kar vajeni. Za karto pa vem, pa ne povem, ker si freh!
Forum je zaprt za komentiranje.