Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nasveti za potep po Islandiji

Nasveti za potep po Islandiji

Ni ravno popotniški forum, amapk mogoče se pa vseeno najde kak popotnik tudi tu.
Iščem ugodno letalsko karto za Islandijo. Želeno, da je brez prestopanja (varianta preko Londona mi ni preveč všeč). Za poleti. Če je kdo bil oz. tudi išče, se priporočam za namige.
Hvala.

http://travel.over.net/drzava/156/Islandija

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Te zadeve poznam, spraševala sem po letalskih kartah :).

http://www.kompas.si/potovanja-izleti/Islandija/Pravljicna-severna-Islandija-28312p81368d04.2015e4i31501

Ta ponudba je zelo ugodna..
Jaz razmišljam da bi šla kar na to.

Ker je cena astronomska. 4 dni in taka cifra? To grem jaz na svojo roko gor za vsaj dva tedna.

Ti misliš da je cena letalske karte koliko?In pa nočitev koliko?In pa prevoz do nastanitve koliko?In pa prevozi po Islandiji koliko?Ali misliš da boš šla za 300eur za dva tedna na Islandijo…Ma eni pa res nimate predstave kam potujete..

Kaj ti misliš, da so edine nočitve v hotelu? Niso, se da zastonj spati.
Prevozi po Islandiji so lahko tudi zastonj, če te zanima, ti razložim.
Eni pa res nimate predstave kaj so potovanja :).

Ja take backpakerske variante ja…s štopanji…eni smo radi komot..plačamo potovanje da v njem uživamo in ne razmišljamo o tem kje kaj in kako…pa radi vidimo in si ogledamo vse..Ja eno smo pač komot 🙂 in nam je dopust res dopust..

Veš, eni si pa radi ogledamo kaj več kot kar nam pokažejo vodniki in eni želimo več kot to, kar lahko vidiš v treh dneh. Smo pač taki, da nam je to v užitek in se z vodniki počutimo kot ovce v čredi. Pa Islandija, če verjameš ali ne, je tako krasna, da 3 dni res ni dovolj, vsaj dva tedna uživanja si zaslužim. Da se naužijem lepot.
Veš, če bi si želela z agencijo potovat, ne bi iskala letalskih kart. Pa saj to razumeš,, a ne?

Pač uživam, če uporabljam možgane, planiram, si sama izbiram cilje in tako naprej.

A ti si že kam potovala, da take bedarije kvasiš?

Germanwings je včasih imel iz Zagreba sedaj pa menda ne več. Jaz sem šla iz ZG gor, je bilo res poceni.

Ja, žal je res, ukinili so to iz zagreba.

Drage dame potujem že čez 20let Bila sem že na vseh kontinentih…ogromno vodeno preko agencij..in tudi samostojno.
Karte so drage..pod 300 je zelo težko da boš kaj dobila.Pa to je z prestopanjem najbolj ugodno preko Londona.Isladnija je zelo draga država, tako da na neko šparanje pozabi..Hrana, prevoz, vstopnine so drage za naše razmere..Pa grozno je slišat, da nekdo zatira vodiče (da se počuti kot ovca), ker imajo ogromno znanja z vse zvrsti…in so že takoali tako preslabo plačani..Delo pa opravijo zelo dobro.

Jaz pa ne štekam, da greš spraševat na en mon, kako in kaj po islandiji – tako vzvišena, pa še do poceni karte ne znaš priti in kar brez prestopanja bi?

Mislim, a pa se ti ne zdi bolj komot leteti iz Brnika npr. ali Gradca ali Trsta in nekje prestopit, kot da se voziš v Milano ali Munchen ali kaj podobnega? Cena pa enaka.

Najbolj ugodno bo verjetno vseeno preko Londona. Drugače poglej preko Berlina ali Amsterdama (okoli 350 EUR smo našli lani)..lp

Veš, eni si pa radi ogledamo kaj več kot kar nam pokažejo vodniki in eni želimo več kot to, kar lahko vidiš v treh dneh. Smo pač taki, da nam je to v užitek in se z vodniki počutimo kot ovce v čredi. Pa Islandija, če verjameš ali ne, je tako krasna, da 3 dni res ni dovolj, vsaj dva tedna uživanja si zaslužim. Da se naužijem lepot.
Veš, če bi si želela z agencijo potovat, ne bi iskala letalskih kart. Pa saj to razumeš,, a ne?[/quote]

Ti si pa malo freh a ne? Išči karto sama! In ja, Islandija je draga, in ti veš,da boš zaastonj spala! Kje pa? A misliš,da lahko s svojo spalko res zastonj spiš v JH? Res? Preverjeno, no go! In seveda tudi hranili te bodo, zastonj! Na Islandiji ni nič poceni, ker vse tja pride po zraku! Lažem, poceni je kufe, ker ga lahko večkrat vzameš, te sicer domačini mal čuden gledajo, ampak saj so takihle fehtarskih slovenceljnov kar vajeni. Za karto pa vem, pa ne povem, ker si freh!

Uf, so se zbrale pametnjakovčike skupaj, ha ha ha ha ha.

Pikabubu, hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close