Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nasveti pri nakupu parfuma

Nasveti pri nakupu parfuma

Pozdravljene,

prosim za pomoč, ali mi zna katera svetovati pri izbiri parfuma. Imela sem kakšni dve leti Kenzov Lo par Kenzo, potem sem prešaltala na J LO. Vmes pa sem za rojstni dan dobila Naomi C. Rada bi si kupila kaj podobnega, ne sladkega, kaj , kaj diši po svežini, pa se čisto zgubim v drogrtiji, kjer poiskusiš dva ali tri vonja, potem pa več ne veš, kaj kupiti.

Hvala in lep dan želim.

Marjana

Tkole. Ne poznam J.Lo, Naomi mi nima nobenega ok vonja, pa se to se mi zdijo vsi bolj sladki (razen Naomagic), ti bom pa vseeno priporocila (po mojem okusu seveda) vonje za poletje:

Bvlgari – Eau the blanc
Carolina Herrera – 212
Lanvin – Eclat´d arpege
Hermes – Un Jardin sur le Nil
Moschino – I love love
Lacoste – Pour Femme (beige zlata pakunga)
Davidoff – Cool Water

Mogoce ti bo kaksen od teh vsec. Porocaj 🙂

LP!

Oj,

sem si spisala tvoja priporočila, bom šla popoldan v akcijo v Mullerja, pa ti javim zvečer, kakšna so občutja. Če se ne bom mogla danes odločiti, bom pa malo do jutri plemlela.
A mi lahko še to poveš, ali drživonj bolj ali manj cel dan. Kenzo in J Lo sem samo malo ( 1-2 X) “poškropila” pa sem po besedah drugih dišala cel dan. Sama pa nisem vonjala nič PA pravijo, da je to itak normalno.

Marjana

Zivjo,

razlicno obstojni so.

Moj najljubsi je Bvlgari, ampak je kolonjska voda, tako da se temu primerno tudi hitreje razdisi. Mogoce tega nebi, saj ni ravno poceni, je pa zelo lep vonj, zato ga jaz kljub temu imam poleti, ga pa pac veckrat naspricam 🙂

ZELO obstojen je Un Jardin sur le Nil (ZAKON vonj za poleti), vohas ga sama cel dan in tudi drugi.

Ostali pa so tko kot si rekla sama, nekaj casa “se vohas”, kasneje pa zadisis ostalim, sama pa mogoce mislis, da ne disis vec.

Se pa strinjam, da pocakas z nakupom, saj vonj rabi da se razvije in si nemalokrat presenecen nad vonjem, ko prides ven iz drogerije.

Vsekakor upam, da najdes svoj vonj za to poletje :-)))

Pozdravcek!

Brihta,

pokorno javljam, da sem si kupila nov parfum od Ester Lauder. Božansko diši.( sveže, eksotično sadje). Pa še ful so me v drogeriji presenetili za darilo sem zraven dobila lično torbico, šminko, maskaro in lip gloss. To je bilo kao darilo ob nakupu tega parfuma.
Uf, res lepo dišim. Tebi pa hvala za nasvete.

Marjana

Zdravo!

Hmm, no za drugič pa recimo probaj še Miami od Lo. Bi ti znal bit ok.Je pa tak strašno zapeljiv vonj,,,,me dedci kar naprej sprašujejo, kater parfum imam;)))Smešno, ampak to se mi ni zgodilo še pri nobenem vonju;)

No, pa lep pozdrav!

M

Super, me veseli, da si nasla to kar si iskala.

majabo!
Kje si pa kupila in koliko je stal?

Oj,

sem kupila ( de ne bo reklame v M. – se pravi zraven tržnice v BTC-ju ). Stane pa 10 tisočakov. Ampak re božansko diši.

M

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close