Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style NASVETI OB NAKUPU

NASVETI OB NAKUPU

Zanima me, če kdo pozna kakšno drogerijo, v kateri zelo dobro svetujejo pri nakupu ličil, kozmetike… po barvni obarvanosti človeka. Zadnjič sem si kupila šminko, ko pa sem jo nanesla na ustnice, sem opazila, da je izbira barve napačna in da sem videti grozno … Na splošno se mi zdi, da bi trgovine prodale več, če bi v njih delale usposobljene trgovke. Večina trgovin je, po mojih izkušnjah, brez svetovanja ali pa je svetovanje minimalno in ne presega mojih vedenj.

Kje pa kupueš in iz katerega mesta si?

LP Jadranka

V Ljubljani.

Pozdravljena,

od 11. do 13. novembra imaš v Mullerju v BTC in na Čopovi, MF vizažistke, ki ti bodo z veseljem pomagale pri izbiri barv. Od 15. do 20. pa jih ima na voljo v Limoniju v BTC.
Če ne uspeš takrat mi javi, da izvrtam naprej.

LP Jadranka

Super, hvala1

Zanima me ista stvar vendar za celjsko področje.

Hvala!

Zanima me še, če so svetovalke cel dan v trgovinah ali moram imeti srečo?

Jaz pa bi prosila za nasvet ob nakupu v Mariboru.
Hvala in lep pozdrav!

26. 11. gostujem v Celju v Planetu Tuš v njihovi drogeriji, če se oglasiš popoldan ti bom pomagala, samo pocukaj me za rokav…

LP Jadranka

Običajno so tam med 10.00 in 16.00 uro.

LP J

8.,9.,10. november Muller Maribor,
15.,16.,17 november Limoni Maribor – center
18.,19.,20.november Beautique Merkator center Maribor,

Se vidimo?
LP J

Ali imate mogoče tel. št. od Mullerja v BTC-ju Ljubljana (internetna trgovina), da prej pokličem?

Hvala za odgovor!

Se bom oglasila in pocukala za rokav :o)))))

lp

jadranka se bo dalo dobit tud kake testercke?pudri?sminke?

Tel. številke žal nimam!

LP Jadranka

Torej se vidimo!

lp

Bomo videli!

lp

Zanima me svetovanje o ličenju v mesecu decembru, ker nisem uspela priti. Hvala.

V mesecu decembru je veliko svetovalk po raznih drogerijah, tako da boš zagotovo naletela na kakšno ki ti bo znala pomagati.

LP J

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close