NASVET
Spoštovani!
Imam tanke, mehke, redke in mastne lase. V osnovi so rjave barve, sedaj pobarvani v odtenku medene in slonokoščene barve. Ko sem po barvanju opazila, da so lasje postali zelo izsušeni, mi “štrlijo” na vse strani, kot bi bili naelektreni in ko so oprani čisto skrepani, mi je frizerka zatrdila, da je to pač zaradi barvanja. Svetovala mi je, da naj uporabim kakšen balzam, si jih razčešem šele na to, ko bodo na pol posušeni in si konjice raztegnem s sušenjem s krtačo. Ker imam mastne lase mi balzam lase pri lasišču še dodatno namasti, tako da so že naslednji dan mastni.
Narastek las mi je pred tremi meseci zopet pobarvala. Sedaj so potrebni ponovnega barvanja. Pojavil pa se je še dodatni problem. Lasje so mi začeli pred štirinajstimi dnevi kar precej izpadati. To opazim predvsem pri pranju, ko si jih razčešem in mi na glavniku ostane res veliko las. Začela sem uživati dodatne vitamine za lase, kupila si bom še pivski kvas, šampon ki ga uporabljam je vichiyev za volumen las in mi je do zdaj od vseh šamponov najbolj ustrezal. Zdi se mi, da me boli celo lasišče, da me srbi, vendar mislim, da je to zaradi psihe, ker skoz razmišljam o tem, da bom ostala brez oz. res z malo lasmi. Bila sem celo pri zdravniku, ker sem posumila na nepravilno delovanje ščitnice, vendar je to izključeno. Prav tako so izključene tudi ginekološke težave in pa kakršna koli povezava z zobmi.
Zaradi temnega narastka in mastnih las zgledam v glavo zelo neurejena. Las si ne upam več barvati z barvami. Razmišljam o kani.
Prosim vas za nasvet, kaj naj storim zaradi las, kakšen šampon naj uporabljam, kakšne prehrambene dodatke naj uporabljam, nasvet glede uporabe kane namesto barv za barvanje las in kakršen koli nasvet, ki mi bo v pomoč pri negi mojih las.
Lepo pozdravljeni!
Nika
Draga Nike.
Nasvet je, da pridete na brezplačen posvet, kjer bomo videli vaše lase in vam točno svetovali.
Hvala za zaupanje.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
p.s.
Oprostite za pozen odgovor
Forum je zaprt za komentiranje.