Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nasvet

nasvet

Lepo prosim za kakšen nasvet kako praznovati s prijatelji 20 roj.dan za seveda najmanj denarja, saj razumete študente…

Najprej povej koliko prijateljev in kje imaš možnost praznovanja.
Še najcenenje boš prišla skozi če imate piknik varjanto. Se pravi malo čevapčičev, paradajza in pijača. pa seveda vse ostalo kar sodi zraven.

Ja, piknik je res kul varianta. Po moznosti vprasaj kaksno prijateljico, ce bi bila pripraljvena ti speci pecivo…

V primeru dežja pa čips & pivo party. Seveda če marate pivo.

Če ste pa bolj umirjeni ljudje pa fundee (če sem prav napisala).

Ja meni je piknik varianta kar kul, sem tudi o tem že razmišljala. Biba je napisala v primeru dežja čips & pivo party, pa me zanima kaj več o tem… Nismo pa nevem kako umirjena družba tako da ga kar radi žuramo. Samo problem je v tem, ker nimam nobenega primernega platca za piknik, imajo pa pri kolegu vikend, ampak ga nebi rada prosila, ker bi to rada popolnoma sama organizirala. Jooooj ta rojstni dan……:))

iz katerega konca pa si. Da ti lažje svetujem kje bi lahko imela piknik

Pri nas je še vedno zelo pogosto, da družba najame lovsko ali ribiško kočo. Poskusi poiskati kakšno telefonsko števliko lovskega ali ribiškega društva, še bolje, če imaš kakšne veze ali če jih ima kdo od tvojih prijateljev.

Cene za najem so zelo različne in se lahko gibljejo od 5 do 25 jurjev, vsaj nazadnje so se, dosti pa je odvisno tudi od barantanja.

Koče so navadno opremljene s kuhinjo in vsemi pripomočki, veliko mizo in stoli, nekatere imajo tudi sobe s posteljami (priporočam spalke, blazine….vsaj moje izkušnje pravijo, da postelje niso ravno higiensko neoporečne, no, s spalko se da preživet). Naslednje jutro popucate za seboj, plačate kak razbit kozarec ali se dogovorite in poškodovane predmete kupite in jih prinesete, če že mora priti do tega. Seveda raje vidijo, da ne. To pa se itak da kontrolirati, ne?

Lepo praznujte.

Sem iz okolice Škofje Loke. Pa ne vem za nobeno lovsko ali pa ribiško kočico ki bi jih oddajali. Je pa tukaj nekje v bljižini en piknik platc, vendar ni kuhinje pa postelj itd. Je samo roštil in streha:)

Lepo pojdite v kakšen megamarket(Merkator,Špar,Lclerk,Tuš)kjer je pijača cenejša in pa po domače vino h kakšnemu privatniku,ki ga toči na litre.Pa malo mase za čevapčiče in malo hrenovk zapečite pa kakšno slano pecivo.Pojdite h kakšni reki ali na gozdno jaso,pa avto zraven in muzika sekain enostavna žurka je že skoraj na red.Le še dobr folk in dobre punce pa je.

Ob Kamniški bistrici oddajajjo piknik place. V koči je možno prespat,…

MORAM REČT DA STE MI DALI IDEJO! HVALA VSEM ZA POMOČ IN PRIJAZNOST!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close