Nasvet
Ti kupi tistega, ki ti bo najbolj vsec, samo pazi, da bos s seboj vzela nekoga, ki se dobro spozna na kupovanje rabljenih avtomobilov – pri toliko starih avtomobilih mas lahko sreco, pa ti bo vozil se pet let brez tezav, lahko bo pa samo sr* od prvega meseca naprej.
Pa iz svojih izkusenj ti povem tole: ce si zacetnica, pa se bojis parkirat, ne samo zaradi tega kupovat majhnega avtomobila – v treh tednih se bos naucila manevrirat tudi s karavanom, obcutek v velikem avtu je pa mnogo boljsi. Vsaj zame. Druga stvar so stroski, ki nastanejo zaradi zavarovanja in registracije, ampak sej kot zacetnica ne mislis divjat, tako da lohk izberes malo bolj svoh motor, pa tudi poraba bencina je potem primerno majhna.
Mal razmisli tudi, zakaj sploh rabis avto – za po mestu ali za dolge vožnje; brez klime je težka, če maš otroke ali jih pa načrtuješ, pa sploh.
pozdravcek,
proxima
Napisal sukhoi:
“Mišlenje da je močnejši avto neprimeren za za začetnika je zame neumno.”
Pri mlajših voznikih oziroma voznikih začetnikih, niti ne gre toliko za močnejši motor, gre samo zato da močnejši je motor večji so stroški; registracija, zavarovanje, morda tudi poraba goriva,….
Pa še to kot voznik začetnik bo morala pri zavaraovanju še doplačati 20%. Tako, da je kar dobro razmisliti preden se podaš v nakup.
No pa lep pozdrav želim.
Kavica
Avto potrebujem večinoma za mestno vožnjo. Otrok nimam. Izpit imam 4 mesece.
Zdaj sem izbiro skrčila na:
Twingo, l.2000, 64.000 km, narejen velik servis, s kar nekaj opreme. Lepo ohranjen, 800.000 SIT.
Mitshubishi Colt pa je avto od fanta, ki bi mi ga dal, ker kupuje novega. Je pa l. 1996, 200.000 km (meni se zdi veliko). V avto ni veliko vlagal, potrebno bi bilo zamenjati amortizerje, sklopko, narediti servis in 2x je bil lažje zaleten, potrebno bi bilo narediti kemično čiščenje, ker je na zadnjih sedežih prevažal ogromnega psa
Za oba me pride registracija + obvezno zavarovanje okoli 160.000 SIT.
Za nekaj od tega se bom odločila, sedaj mi pa prosim svetujte kaj se mi bolj splača in katerega bi vi vzeli na mojem mestu.
Hvala za vse odgovore.
Sedaj si dobro oklestila tvojo izbiro.
COLT je bil moj prvi predlog. Opis stanja, pa stvar spremeni.
TWINGO letnik 2000 – če je avto normalno vožen, vzdrževan … je cena kar ugodna. Glede na ceno pa je pričakovati, da nima klime.
Na tvojem mestu bi pogledal še malo ponudbe, in si izbral kakšnega podobno ohranjenega, s klimo.
Sicer pa je drugih avtomobilov na tržišču še veliko – torej brez panike.
LP, Škorpjon
Rezervni deli “japoncem” po večini statistik niso potrebni (razen t.i. potrošnega materiala – olje, filtri, svečke …). Sicer si lahko pogledaš na tej strani
Tudi sicer dobro poznam kar nekaj ljudi, ki bi lahko govorili temu v prid. Vsi so lastniki “japoncev” preko 10 let.
Sosedje imajo COLT-a. Star je približno 10 let in ta avto enkrat na leto servisirajo in to je vse.
Drug sosed ima SUNNY-ja star je približno 17 let, podobno kot s COLT-om. Enkrat na leto servis je praktično vse.
Tudi ko prebiraš na tem forumu kakšne probleme imajo ljudje z “evropejci” starimi leto, dve … je “slika” podobna tisti statistiki zgoraj.
LP, Škorpjon
Ne razumem, kako te lahko pride obvezno zavarovanje+registracija za twingota 160 jurjev!
Jaz bi prej reko okoli 110, ce nimas nobenega bonusa, oz. 130, ce si mladi voznik…
Tu si lahko vse izracunas:
http://www.amzs.info in gres pod tehnicni pregledi in registracija…
Mitsubishi – vendar glede na to, da ni bil preveč vzdrževan, bi še premislila. Danes pa je na tržišču malo morje rabljenih lepih avtomobilov, ki so po kvaliteti veliko boljši od Twingota – jaz bi se odločala med Japonci. Meni osebno Twingo sploh ni všeč, pa še ful neudoben je kar se tiče vožnje – skratka čist preveč denarja za tak avto.
Jaz bi za začetek vzela colta, ker te bo še vedno prišel ceneje kot kateri koli drug, ker ti ga bo fant pač dal. Nekaj časa bo že zdržal, z njim vadi parkiranje in te ne bo bolelo srce, če ga boš opraskala. 200.000 km še ni kriza in bi moral lepo zdržati vsaj še 100.000. Jaz imam protona, ki je najbrž posnetek prav tega modela colta, kot ga ima tvoj fant, in moram reči, da je kar prostoren (smo šli z dvema malčkoma, dvema otr. vozičkoma, zložljivo posteljico in vso prtljago z njim na morje in celo koga še prehiteli – ne sicer v hrib:). Tudi motor je še kar (motor je mitsubishijev), pa spredaj ga je toliko, da imaš ob morebitnem trčenju še nekaj “rezerve”. Če je pa novejši model od tega, pa vsaj za pogledat tudi ni slab.
Popravilo te pri enem xy mehaniku tudi ne bo prišlo toliko, da bi te glava bolela od tega.
Denar pa za kakšno leto raje kam naloži in boš drugo leto morda lažje presodila, kakšen avto ti sploh ustreza.
AO plus ni slaba stvar in če ti ni škoda denarja, ga le vzemi.
Hvala vsem za nasvete!
Vseeno sem se odločila za Twinga saj se je Colt že začel kazati prve znake razpadanja. Poleg vsega, kar sem že omenila, da bi bilo potrebno popravit ali zamenjati je zdaj odstopila še guma na vratih in začel je crkavat sredi vožnje. Gas sploh ne prime in takoj ko spustim sklopko crkne. Pa še nekaj je s tistim za olje narobe (se ne spoznam in preveč in ne znam točno povedati).
Saj če bi bil kolikor toliko uredu bi ga kar obdržala samo na žalost je avto res zmahan. Če pa seštejem vse kar bi morala vložiti v avto, da bi deloval (in izgledal) normalno pa še potem ne vem koliko časa bi bilo uredu, imam pa raje nekaj novejšega.
AO plus bom pa v vsakem primeru vzela.
Še enkrat hvala!