Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nasvet prosim

nasvet prosim

Kaj je boljše – prameni ali barva za lase. Barvala sem se že (nazadnje pred kakega pol leta), pramenov pa še nisem nikoli imela. Mam pa lase do ramen. kaj bolj uniči lase od tega dvojega?

Če mene vprašaš, bi ti svetovala pramena, se mi zdi, da so lasje tudi bolj lepi. Pa naredi si jih vsaj v dveh različnih barvah.

lp

Tudi prameni so barva, ne?

no, jaz imam osnovo temno rjavo do črno, vendar že cca šest cm narastka srednje rjave barve (ko npr. kostanj ali jesenski gozd). malo me je strah barve, ker sem imela na eno alergijo, prameni pa ne pridejo do lasišča. kako pa to zgleda na kodrih?

zmerno barvanje ne uničuje kaj doti las. S prameni je enako, ker se delajo z navadno barvo. Jana 78, jaz ti svetujem da se pobarvaš z eno , potem pa še daš preko pramene z drugo barvo. Pa boš čisto nova.

Definitivno pramena

Trenutno imam pramene – rjavo, rdeče, blond:-) pa čakam, da dobim malo narastka, ker sem se jih že naveličala in sploh mi zdajle ta barva ne ustreza, ker je prišlo ven nekaj x…:-( in nosim zato skoz čop:-) Bom si pa potem pobarvala lase čimbolj podobno moji naravni barvi las, da se mi potem ne bo več treba barvat, ker mi barve povzročajo prhljaj pa taki težki lasje so.

Drugače pa so meni zdaj najbolj všeč kake naravne barve s svetlejšimi prameni, ki se tako prelivajo ves čas, morajo bit pa res tanki.

Samo ne pramenov.

Jaz si sicer že dolgo barvam lase, pa nikoli nisem imela težav z lasmi.
Odkar pa sem si pred dvema mesecema naredila pramene(morajo lase razbeliti), imam grozne lase.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close