Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nasvet pliiz

nasvet pliiz

Vidim, da ste tukaj same strokovnjakinje, se na vas obračam z vprašanjem glede izbire parfuma…nimam rada agresivnih vonjev, mislim da tudi cvetlični niso zame, ker mi rože sploh ne dišijo…ker je vonj na koži odvisen od ph-ja kože naj povem, da se mi zdi da imam kar kisel ph, ker če uporabim vonj, ki je kao svež, na začetku ful diši, potem pa postane nekam postan….mogoče kakšen sadenj vonj, ki vam je ful všeč, al pa povejte kateri vam najbolj dišijo, da vsaj malo zožim izbor.. kateri parfum mi svetujete punce?

Zelo pomembno je, da je parfum oz. toal. voda iz naravnih substanc, teh pa je danes zelo malo, ker so takšne raziskave in proizvodnja najdražji. Sicer pa nekaj hiš, ki se še drži tega: Chanel, Dior, Guerlain (zame zakon), Bucheron, Bulgari,Clarins, hm, potem se pa kmalu konča. Armani, Lacoste, Versace, Escada, N. Campbel, Cacharel, itd… sintetika. Ti vonji se na koži celo osmrdijo, ker so sintetični in se ne razvijejo lepo. Svetujem ti, da greš v kakšno dobro parfumerijo (Plaza, Ypsilon), poveš kaj ti je všeč in ti bojo znali lepo svetovati. Težko je govoriti kar preko foruma.

lp:)

Kako veš, kateri so iz naravnih substanc?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close