Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nasvet nujno

nasvet nujno

ampak postaneš še bolj korajžen…

primer: koštrunček! hehe..

bo brusko napisal obnovo … al pa Jani …..

je danes Nikitki bolje?

hja .. ne vem ne vem …. tale koštrunc pride, pa zgine .. pa človk nikol ne ve pri čem je :))) ga bo treba mal na kontrolo poklicat :))))

Če bi me malo bolj poslušal,bi ti blo takoj jasno!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Kdaj te pa nisem poslušal ?

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Pa začneš kozlarije počet . Ne vem, no. Bom še premislu če bom šel v to al’ ne.

Ne poslušal..sam mene se drž..hihihi pa bo vse jasno!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

O.K.

Obnova!

Pandica in Brusko sta šla v ljubljani na kofe. Do tam vse v redu, obnašanje na nivoju, komunikacija na zadovoljivi ravni. Potem gresta oba vsak na svoj dom. Vsaj mislim tako, ne vem.
Nato naslednji dan

Sej sem brez besed..grem kar nazaj spat!! Tako!

Saj jaz sladoleda sploh ne papam no !

Sej mi včeraj ni blo glih slabo – samo sem dobesedno šla out – ven , opravki okoli dohtarjev.
Sem pa po eni strani kar vesela , ker je naša malčica spet dobila nova zdravila , mogoče bodo pa ta kaj pomagala !

Nikitki gre pa na živce vreme

Ahaaa sam jest sem se nekej prebrala..a tisto si pa nalašč spustil kaj ti zajček zajčasti!!

he Nikitka..a sva mal zamudili..kaj?

A žiher zvem kam to?? Sej čist tko mimogrede?

Ja , B. in zajček sta govorili o špinelih, pa jest še nisem probal, ker cvikam.

Tvoji punčki želim, da bi zdravila prijela … in da bi držala!

vreme je pa tko postranska zadeva … je, pa ni 🙂 .. včeri sva šla z mojim mulcom s kolesom mal naokrog .. da ne povem kakšna sva prišla domov .. naju je pol poti pral dež 🙂 .. seveda je bila to za njega nepozabna avantura … zame pa malo manj 🙂

B.

Kljub vsemu, ni pomagalo, Pandica je šla.

Brusko je zelo žalosten in gre.

Čaki, mal, a ja tisto, kaj je že bilo ? Huh, ne spominjam se !

Aha jja a mar rabiš špinel?
Jest jima ne zaupala..k sta zviti ko prsta..boh ve kaj sta že Brusku “podvalili” da je šel na kufe s Pandico totalka zašpinelan…viš pol so pa take posledice…spomin..ne radi!

Joj, kaj sem se vpletla v tole godljo.

Pandica, pandi, pandi, pridi !

heheheh ja ja…a ti dam ježke na telefon….ravno odhaja ….

Pandica ma čist prau! Tko je treba!!!Pandi…tko je super mislim strategijo vračanja si super začela..de še mal mal…boš vidla prleti takoj v LJ in te pelje na duplo kavico!

pa kaj je z mojo testaturo..kaj zajebava..uha sory….črke mi spušča…grrr

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close