Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nasvet nujno

nasvet nujno

Nujno ga rabim. Ne vem, če ste si upal pogledat Brusov post “psrou za nobenga” anpak jaz sem si drznila in uf, joj, kako nej bom še naprej huda nanj. Kako naj reagiram? Užaljeno? Veselo? Dejte no, včeraj ste mi dali nasvete, dajte mi ga sedaj, ko je situacija res kočljiva. A naj priznam, kako zelo mi prija, al naj se delam, da me nič ne gane? Joj, kaj bi brez vas. Dobro, da vas mam

Torej !

V izogib sporom in slabemu počutju nas vseh, ki nas zajame ob ” sporu ” dveh kofetkarjev, hehe, kakšen drek je ratal iz tega, jebemti Brusko, ne morem te skoz zastonj ven vlečt, pa še Barbi zraven….torej z Barbi bova rekli Pandici dobro besedo zate, ti naju boš pa cel teden potem vlačil po kofetkih !
Torej, pandica, mislim, da mu lahko oprostiš. Fant je mlad in pozabljiv, ne ve še kaj življenje je, pa evo se kuj zgubi.
Jaz bi mu dala še eno šanso, samo bog ne daj ob kofetku !

Ja, najprej počaki, da se od kje prikaže, ne vem kam je izginil.

Verjetno se kar trese, da te ne sreča.

Kaj misliš, da so mu stresli kej v kavo?

Mislim, da kava s kofeinom, pri njem sproži vrsto takih senzibilnih občutkov, pa nato izgubi razum. He, he, saj bomo videli…. Veš pri enih to naredi vino, pri drugih kava, ni kaj !

No evo pa n’č ne štekam.. ampak ziher je QL 🙂

Hehehehe… ej stara znanka.. so .. verjetno ja 🙂 kak špinel 🙂

.. Pandica .. sej vem ta ti ful prija takole pihanje na dušco :))) samo je pa čist brez veze, da se delaš jezno :))))) ker vsi vemo … da nisi :))))) VEČ 😉

… pa še neki drugega se je zgodilo … Brusko ne bo nikdar več pozabil omenit Pandice v svojih pozdravih .. evo tko !!!

B. ti predlaga, da ga fino stisni pa kušni … pa še enkrat pelji na kofe 🙂

ja kaj je pa tuki za štekat ???

Brusko bo poskrbel, da nama z zajči cel teden ne bo primankovalo kofeina :)))))))

JANIIIIIII ……………………. živjo 😉

B.

Zajči … vela .. sploh tist o kofetkih :)))

Pandi, Brusko me je klical in rekel, da mu je full žal, pa še tako se zdej tolče po glavi, da je pozabu lozinko za prit na tjavendan.

Brus pač, dobesedno…..

Ma kaj bi jaz brez dohtarc…..

Ja sej, a ne Barbi !

Kako lepa interpretacija hipokratove prisege :)))))))))

Zajček veselo poskakuje :)))))))))))

Kaj se je pa dogajalo med njima ?

Nikitka je bla včeraj mal out , pa zdaj neč ne razume , samo to , da da ni njenga Bruska od nikoder , joj !!!

… se je potrebno prilagodit situaciji :)))))

Men nč jasno. Sašo ? Stara znanka ? Kdo so pa ti ?

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

.. na federčkih :)))

Ha, ena dva čudaka:)))))))))))))

Ne zdiš se mi prepričljiva.

Mišon dvomi ….

stari znanci :)))))

.. nč dvomit … sam uživi :)))

Ja, pa bom ne , kaj pa hočem.

aha! točno tko !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close