Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nasvet-ko moški pri sexu reče…

nasvet-ko moški pri sexu reče…

Ja, med “igro” mi je rekel da ga vzburja če mu dam prst v rito…kaj takega še nisem doživela, ponavadi sem morala čim dlje stran od riti…Pa ve, kako ste reagirale, kaj ste si mislile? Zanimajo me tudi moška mnenja.

Hvala

Mene bi v šusu seksualno popopolnoma minil. Dec mora biti dec, robustna moč, ne pa nekdo, ki mi čepi na vseh štirih in moli rit v zrak, da mu notri tlačim prst. To ni zame.

mene to vzburja, njega pa malo manj, če bi ga pa več…pa tudi prav…

bolje to kot, da si me želi deliti s tretjo osebo v postelji 🙂

Sama nimam take izkušnje,ima pa jo prijateljica. Njenemu možu pač “paše”,da ga draži v anusu. Navsezadnje takšni spolni odnosi niso nič nenavadnega in so precej pogosti.Torej,če ti izpolniš željo po užitku njemu,jo bo gotovo tudi on tebi,pa karkoli si boš zaželela!;-)

Malo provokacije za dobro jutro, kenede 🙂

na podlagi česa trdiš, da so taki spolni odnosi pogosti? na podlagi lastnih izkušenj?

jaz imam samo eno tako spolno izkušnjo in jap, se mi je tip totalno zagabil. za piko na i je bil to moj bivši partner, ki je hotel v postelji probati vse, kar mu je padlo na pamet. pa da ne bo pomote, on ne bi imela samo prsta v riti, on je hotel imet vibrator. bruh res.
sicer pa moški – vsaj tisti, s katerimi sem bila jaz – okoli svojega anusa niso dovolili nobenih igranj.

Sem se nasmejala,kaj je tu čudno….saj je samo igra….mojemu paše občasno vibrator v riti,pa se ne sekiram….če njemu paše,zakaj ne….pa zato ni gej…me pa tudi vzburja,ko vidim,kaj mu paše.

A samo ti dve možnosti sta, prst v anusu in tretja oseba v postelji?

Nisem vedela. Meni se ni zgodilo še ne prvo ne drugo. Blagor meni.

To sploh ni tako pogosto, kot se tukaj na tem forumu piše. Mene še noben moški ni prosil za kaj takšnega.

Mojemu to tudi paše. Pa kaj.Če se ti gabi, ne vem, koliko ga imaš rada 🙂

Če še ne veste imajo moški prostato in draženje v anusu je njihova G točka. Paše marsikateremu, samo redki so tisti (razen gejev), ki si to upajo priznati ali poskusiti. Pa to ni znak, da je gej, ampak s takim draženjem je njihovo doživljanje bolj intenzivno. Da se vam gabi? Oseba, ki jo ljubiš, se ti ne more gabiti. Ste pomislile, da mogoče ve kdaj nimate ravno najboljšega okusa med nogami, pa vam jo on vseeno poliže, ker vas ljubi in uživa v tem, da uživate tudi vi?

na podlagi česa trdiš, da so taki spolni odnosi pogosti? na podlagi lastnih izkušenj?

jaz imam samo eno tako spolno izkušnjo in jap, se mi je tip totalno zagabil. za piko na i je bil to moj bivši partner, ki je hotel v postelji probati vse, kar mu je padlo na pamet. pa da ne bo pomote, on ne bi imela samo prsta v riti, on je hotel imet vibrator. bruh res.
sicer pa moški – vsaj tisti, s katerimi sem bila jaz – okoli svojega anusa niso dovolili nobenih igranj.[/quote] Pa si ti prepričana,da nisi več devica???:-) Oprosti,nočem te spraviti v slabo voljo in ob živce,toda ne razumem,kako se ti lahko zdi čudno in nesprejemljivo vse,razen klasičnega hopa cupa! Kot je ena že napisala,igranje je zanimivo!

ne, nista samo dve možnosti, sem pa samo ti dve izpostavila…

eni imajo res čudne ideje za igre (jih raje ne bom napisala), izpostavila sem samo dve. Lažje mu potlačim prst v rit, če ga to vzburja kot to npr. da bi ga vzburjalo, kako me … drugi moški ali on…drugo žensko

Hvala bogu, da upa povedati, kaj mu paše. To pomeni, da bo z veseljem prisluhnil tudi tvojim željam. Ni nujno, da se vsaka želja tudi izpolni, veliko pomembneje je, da se partnerja v postelji drug z drugim počutita toliko varna, da jih upata izraziti.
Anus je zelo oživčen del telesa in normalno, da nam prijajo dotiki tam okrog, tako kot nam prija poljubljanje po vratu.
Meni je pomemben del spolne privlačnosti mojega partnerja prav to, da se čisto sprosti z mano in ni položaja ali stvari, ki bi naju spravljal v zadrego.

Se strinjam. Spolnost je super stvar!

Jaz to vidim tako. Moški, ki gre med seksom na vse štiri, da se mu penetira anus, moški, ki to počne, da bi se mu z vibratorjem šlo v anus, je zame moški, ki ga vzburja dominacija, ki hoče, da ga ženska dominira, hoče domino. Jaz to nisem in nimam s takšnim kaj praskati, živčni končiči gor, živčni končiči dol.

Pa kaj še. Konkretno v najinem primeru, on izrazito dominira mene (ker meni ustreza podrejenost). Pa penetrirat v ritko se da tudi drugače, ne samo tako, da gre na vse štiri. Joj, kaj vse zamujate. Oziroma kaj vse zamujajo vaši fantje.

Se strinjam. Spolnost je super stvar![/quote]

Še ena, ki se strinja.da pa postane super morata uživat oba in ni zadreg. Če ti kaj ne paše pač poveš, če ti kaj paše pač poveš.

Nekajkrat sem seksala z nekom, za katerega se je izkazalo, da je sub, a tega ni povedal oz. je povedal z besedami, da ga rajca, da ga ženska vzame, da ona odloča…nisem imela izkušenj z BDSM, zato nisem pogruntala, da je sub. Mene tudi mine ob subih. Mu je pa pasalo, da ga porivam s prsti, vibratorjem in to se mi ni nič čudnega zdelo. Sedaj ga več ne taknem ni sa štabom.:-)

Subi imajo doma prijazne, prijetne, nežne, nedominantne ženske. Svojih spolnih nagnjenj si ne upajo nikomur od domačih, prijateljev, znancev ..
zaupati. Ne vidi se jim, da so subi. Jih je pa ful in ker se večina žensk ne vzburi, ko dominira, obstajajo plačljive domine, kamor grejo, da jih le-te pretepejo in mučijo z iglicami ipd.

Zanima me, če kdo ve, kako gresta skupaj dominacija in fetiš na čevlje. Vem, da sta to dva različna fetiša, a nekako ne verjamem nekomu, da ima oba hkrati. Pravi, da rad liže čevlje z visoko peto in noge ženski, ki jih ima obute, pravi pa tudi, da je dominanten, da uživa v sadizmu.

Se strinjam. Spolnost je super stvar![/quote]

Še ena, ki se strinja.da pa postane super morata uživat oba in ni zadreg. Če ti kaj ne paše pač poveš, če ti kaj paše pač poveš.[/quote]

Se strinjam, da pri nemazohistih..takšnih, ki niso radi v podrejeni vlogi..ni problema. Problem je pri subih, ker me ne vzburjajo, niso mi seksi. Ker nikoli ne moreš vedeti, če ti kaj taji, če ima mogoče potlačena spolna nagnjenja in še sam ne ve, da je suženj, odslej raje ne bom seksala s takimi, ki bi radi, da jih jaz .. saj veste kaj.:-)

Ali se še spomnite kako je bila spolnost vznemirljiva,ko ste jo v najstniških letih odkrivale-li? Tudi po letih partnerstva se lahko še vedno na novo odkrivata,če si le zaupata brez sramu svoje najglobje skrivnosti in želje,seveda brez bojazni pred posmehom in zgražanjem!

Pa lahko sprejmeš dejstvo, DA VSI MOŠKI TEGA NOČEJO, NE DOVOLIJO, JIM PREPROSTO NI IN S TEM NOČEJO IMETI OPRAVKA? Lahko to sprejmeš? Nočejo, pa ne zato, ker se boji posmeha in zgražanja, AMPAK NOČEJO? Če tvoj hoče prst in vibrator v anusu, to ne pomeni, da ga vsi hočejo. In zato ne glej z neko vzvišenostjo nanje, kar počneš, ko jih primerjaš z najstniki, ki niso še vsega odkrili.

Pa lahko sprejmeš dejstvo, DA VSI MOŠKI TEGA NOČEJO, NE DOVOLIJO, JIM PREPROSTO NI IN S TEM NOČEJO IMETI OPRAVKA? Lahko to sprejmeš? Nočejo, pa ne zato, ker se boji posmeha in zgražanja, AMPAK NOČEJO? Če tvoj hoče prst in vibrator v anusu, to ne pomeni, da ga vsi hočejo. In zato ne glej z neko vzvišenostjo nanje, kar počneš, ko jih primerjaš z najstniki, ki niso še vsega odkrili.[/quote]

Pa saj ne gre samo za ta nesrečni prst v riti.
Kdaj je tebi partner zaupal kako svojo spolno fantazijo, kdaj ti njemu? In kakšen je bil odziv?

Pa lahko sprejmeš dejstvo, DA VSI MOŠKI TEGA NOČEJO, NE DOVOLIJO, JIM PREPROSTO NI IN S TEM NOČEJO IMETI OPRAVKA? Lahko to sprejmeš? Nočejo, pa ne zato, ker se boji posmeha in zgražanja, AMPAK NOČEJO? Če tvoj hoče prst in vibrator v anusu, to ne pomeni, da ga vsi hočejo. In zato ne glej z neko vzvišenostjo nanje, kar počneš, ko jih primerjaš z najstniki, ki niso še vsega odkrili.[/quote]

Pa saj ne gre samo za ta nesrečni prst v riti.
Kdaj je tebi partner zaupal kako svojo spolno fantazijo, kdaj ti njemu?
In kakšen je bil odziv?[/quote]

Pa kaj ste normalne?Le kako bo kdo, ki zbira pogum da bi o tem govoril s svojo partnerko po vseh teh odgovorih sploh črhnil kaj takega? jaz tud nisem videla še nobene živali seksat ona spodaj, on navrhu pa imamo mi to za kao najbolj nornalno.je res?

Ne nakladajte. Jaz sem dvema za test šla s prstom proti riti. En je odskočil, kot da je na fedru. Drugi me je pa v bistvu nadrl, če se mi je zmešalo. A se ti zdi, da mi nista hotela zaupati svojih fantazij? Meni ne, ampak sta bila oba dejansko zgrožena nad tem, kaj sem skušala narediti. Pa tudi ne bi, samo preveriti sem hotela odziv. Toliko o tem, da si nam revčki ne upajo zaupati, da bi to radi. ENI TEGA NE MARAJO in nehajte s tem pokroviteljstvom, da si samo nam ne upajo povedati, ker smo pač zavrte.

Pa lahko sprejmeš dejstvo, DA VSI MOŠKI TEGA NOČEJO, NE DOVOLIJO, JIM PREPROSTO NI IN S TEM NOČEJO IMETI OPRAVKA? Lahko to sprejmeš? Nočejo, pa ne zato, ker se boji posmeha in zgražanja, AMPAK NOČEJO? Če tvoj hoče prst in vibrator v anusu, to ne pomeni, da ga vsi hočejo. In zato ne glej z neko vzvišenostjo nanje, kar počneš, ko jih primerjaš z najstniki, ki niso še vsega odkrili.[/quote] poglej še enkrat kaj sem napisala in če res v mojem pisanju najdeš kanček vzvišenosti nad kom,ti ne morem pomagati! In če kje v mojem pisanju najdeš sled česa ne morem sprejeti,ti tudi nemorem pomagati! Zdi se mi,da v postih razbiraš le tisto,kar hočeš debatirati,dejanskega pa niti ne vidiš!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close