nasvet glede destinacije potovanja
Naj povem , da imam namen oditi na potovanje(oziroma neke vrste dopust) konec junija ali v začetku julija…..samo odločiti se ne morem kam.:)))
Na potovanje bi šel po kakšni evropski državi ( morda španija, sicilija, turčija,grčija, itd..)in sicer za 5-7 dni.
In me zanima kakšne so vaše izkušnje iz potovanj glede na to, da iščem nekaj razburljivega, zanimivega….zanima me zgodovina držav, potrebujem pa tudi nočno življenje in zabave. Skratka, da je pestro čez dan in zvečer. Ne maram poležavanja.
Morda kakšni zanimivi predlogi in izkušnje iz vaše strani?
Naj povem da sem tudi sam razmišljal o destinaciji Grčija,prebral sem dosti stvari o tem na tem forumu,pa vseeno me zanima še par stvari…Zakintos,Rodos,Kreta…verjamem da mora bit lepo in morda bo res najboljša izbira,zanima me Mikonos.Zasledil sem že prej da bi naj bil to otok homičev,pa tudi tu je bilo tako rečeno,sam seveda ne bi želel kakšnih problemov v vezi tega(da se razumemo nisem nestrpen do drugačnih,nimam nič proti njim,seveda dokler pustijo me primiru)ker pa potujem sam se seveda ne bi želel ravno kakšnih izpadov okoli tega.
Nekje sem prebral da je nekdo napisal da je bil v mestu MALI ali MALIJA in da se je plesalo po šankih do jutra.Kje to sploh je????
Drugače sem razmišljal tudo o MALTI.Mi lahko kdo kaj več pove o njej???
Forum je zaprt za komentiranje.