Nastavitve profila na čveku
Nekdo mi je zadnjič pomagal odpreti profil- hvala lepa! Zdaj pa imam še eno vprašanje če kdo ve- kako priti do nastavitev, obvestil, kar je bilo možno v prejšnji verziji naštimati po želji, ker karkoli kliknem se ne zgodi nič. Ne sporočila, ne obvestila, ne nastavitve… a sem spet jaz kaj zašuštrala ali to dejansko ne deluje sedaj al kako?
Mislim, eni spodaj v temi že gredo na zmenek prek četa, kmalu bo poroka, jaz pa nisem uspela niti nastavitev še pogruntat.. is it me or..?? ?
Nižje dol je samo avatar, prostor za slikico pripet, obvestila.. in kliknem recimo na obvestila, me vrže spet na začetni meni (na strička v krogcu): Profil, sporočila, prijatelji, nastavitve – karkoli od tega kliknem se ne zgodi nič, me ne premakne naprej. Zakaj to? Po moji logiki bi me pod “nastavitve” moralo nekam dalje poslati, pa se ne zgodi…
Amm.. ta nova verzija je očitno skregana z mano ali imam jaz dve levi? sem dobila prošnjo za prijateljstvo in kliknem na POTRDI in me vrže nazaj na isto nepotrjeno prošnjo. A je še kakšen trik ali? Isto pri obrazcu, ki ga obkljukam za pošiljanje obvestil – kliknem in me vrže nazaj na isti obrazec..?? Internet dela na polno, ni to..
Je z računalnika kaj več opcij v nastavitvah ali je to v glavnem to?
Se opravičujem, ker gnjavim..
Forum je zaprt za komentiranje.