Najdi forum

nastavitve Outlooka

Zdravo!

Odkar sem preshel z analognega interneta (telefonski impulzi) na kabelski internet, ne morem vec poshiljat mailov s programom Microsoft Office Outlook (lahko jih le prejemam). Ker sem v racunalnistvu bolj ali manj teleban, sicer vem, da moram spremeniti nastavitve, ne vem pa, kako.
Zanima me tudi, kako spremenim e-naslov v Outlooku. Ce se da, bi obstojecemu e-naslovu, ki ga bom v kratkem zamenjal, samo dodal novega, tako da bi v Outlook dobival maile, poslane tako na moj trenutni kot na novi e-naslov.
Pa she nekaj: ali moram v primeru, da zamenjam e-naslov, slucajno posodobiti kak program (npr. spremeniti e-naslov v kakem antivirusnem programu)? Kako to naredim?
Imam pa Windows xp in Office xp.

Hvala vnaprej za odgovore!
Jernej

Če boš menjal e-mail naslov, ti ne bo treba nič up-date-ati.

Pri starem e-mail naslovu moraš pač pravilno napisati nastavitve. Kje pa imaš odprt mail? Nastavitve spremeniš V MO tukaj: Tools –> E-mail Accounts… –> in tam kjer piše E-mail klikni na obstoječi račun in še na Change, kjer boš lahko spreminjal nastavitve strežnika za mail…

Za dodajanje mail-a pa naredi isto, le da tam namesto da klikneš Change, klikni na New in vpiši nove nastavitve za novi mail.

Lp, Max

Hvala, LP!
Jernej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close