nastavitve Outlooka
Zdravo!
Odkar sem preshel z analognega interneta (telefonski impulzi) na kabelski internet, ne morem vec poshiljat mailov s programom Microsoft Office Outlook (lahko jih le prejemam). Ker sem v racunalnistvu bolj ali manj teleban, sicer vem, da moram spremeniti nastavitve, ne vem pa, kako.
Zanima me tudi, kako spremenim e-naslov v Outlooku. Ce se da, bi obstojecemu e-naslovu, ki ga bom v kratkem zamenjal, samo dodal novega, tako da bi v Outlook dobival maile, poslane tako na moj trenutni kot na novi e-naslov.
Pa she nekaj: ali moram v primeru, da zamenjam e-naslov, slucajno posodobiti kak program (npr. spremeniti e-naslov v kakem antivirusnem programu)? Kako to naredim?
Imam pa Windows xp in Office xp.
Hvala vnaprej za odgovore!
Jernej
Če boš menjal e-mail naslov, ti ne bo treba nič up-date-ati.
Pri starem e-mail naslovu moraš pač pravilno napisati nastavitve. Kje pa imaš odprt mail? Nastavitve spremeniš V MO tukaj: Tools –> E-mail Accounts… –> in tam kjer piše E-mail klikni na obstoječi račun in še na Change, kjer boš lahko spreminjal nastavitve strežnika za mail…
Za dodajanje mail-a pa naredi isto, le da tam namesto da klikneš Change, klikni na New in vpiši nove nastavitve za novi mail.
Lp, Max
Forum je zaprt za komentiranje.