Najdi forum

nastavitev monitorja

Cele dneve (hvala bogu ne tudi noči) bulim v tole škatlo – monitor, in ker že malo kvadratno gledam, mi je prišlo na misel, da bi mogoče malo spremenila nastavitve. Imam občutek, da imam mogoče naštimano vseskupaj malo preveč na svetlo (brightness 50, uno drugo pa 85), in da mi zato mogoče včasih kak flek pred očmi pleše, da ne omenjam podočnjakov do kolen. Sicer sem sedaj dala na malo manj svetlo, pa se mi črke kar mazjo tam po ekranu, niso tako zelo čiste ! Imam LCD, Balinea monitor.

Kakšne imate vi nastavitve svojih škatel? Kaj porečete na mojo? Je še kaka pametna rešitev, da se znebim flekov, podočnjakov in prezgodnje slepote?

LPMaruša

Imam LCD, Balinea monitor.

Najprej si kupi kvaliteten lcd monitor z dvi vhodom, pa video kartico z dvi izhodom, pa bo bolje.

Tole nesrečo od beliee pa pošlji nekam :)) ni za 24 urno delo -žal

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kaj pa za 8 ur?
Šef mi zna še kako šljivo stisnt, če mu rečem, da nov LCD zabrišem v Snago …

Tistega vrzi v koš, ki vam naroča opremo 🙂

Sicer jaz nimam tegale monitorja ampak nekega drugega CRT monitorja.
Pa vseeno.
Brightness=70
Contrast=70
Color Temperature=9300°k
Probaj, pa poročaj.
LP
Sim

Na tvojem mestu v trenutku reskiram 5 jurjev in kupim kaj takega:
Oči so le ene, to si zapomni. Nakup Belinee za 8 urno delo pa je po mojem mnenju kriminal…
Če pa ti financ minister dopušča, pa tole:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Modeli povejte mi kaj je pri Belinei tako slabega da ni za pisarniško uporabo. Rabim dokaze in vaše predloge.

Ne nakladajte brez veze, če nimate pojma.

Modelka Miška, saj je suuuper za pisarniško delo. Ne rabiš nobenih dokazov. Ti kar delaj, ne daj se motit.

Jaaaaaaaaaa, predvsem za pisarniško, kjer buliš 8 ur v 12 pt velike fonte ;-)))

Tu pa še en link zate(bo prišel prav čez par let)

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close