Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naslov pove vse

Naslov pove vse

Prosim, da se ne norčujete..vaša mnenje me ne zanimajo, saj me ne poznate osebno in tudi vizualno ne, tako da larifarijev o tem kako naj se clovek sprijazni sam s sabo ne nameravam brati.

Iščem nekoga, ki mi bi financiral prsne vsadke, saj nimam toliko denarja. Moje prsi so majhne, se tisto kar imam je poveseno in prevec narazen, me je zelo sram, ne izgledajo vredu na pogled. Zares grdo je, nasploh imam OK postavo, prsa me pa ustavijo pri moji samozavesti, obcutku manjvrednosti, bilo je tudi veliko norcevanja v preteklosti zaradi tega zelim spremembo, iscem nekoga resnega ce bi bil pripravljen osreciti dekle v zgodnjih 20ih letih. Hvalezna bi bila celo zivljenje.

no comment.

Glej ma bom ovinkaril , glejva na to kot posel . Lahko si to privoščim , doniram sredstva za tvoje zadovoljstvo . Konec koncev je to dobro delo , dobro pa se z dobrim vrača . Torej kaj ponujaš , kako si si to zamislila ?

ok.

drug drugega programiramo

phantasy po tebe prihaja Xrobe

…sem kakor Zapuški kovač, že celo večnost kadim in gledam proti Krvavcu…

…celo večnost sedim za računalnikom in pijem kavico brez sladkorja…

phantasy vaše Ime lepo prosim, kako vam je Ime?

Vse naredim za Vas in za Vaše nadvse dragoceno ime.

Vi ste čista Fantazija in neskončna Domišljija

Super, da vemo, mimo grede, bi ti men mogoče plačala prometni prekršek, ki sem ga včeraj naredil, sej je sm 60 evričev, men se glih ne daje keširat to brezvezno kazen.
A lahko tako narediva, ti men plačaš prekršek, jst teb dam 60 evričev, obema bi to ostalo v prijetnem spominu, hehe.

1 mg prednisone cost fast shipping prednisone prednisone cream brand name
https://prednisonet.online prednisone coupon
buy prednisone without a prescription prednisone 1 mg for sale 54 prednisone

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close