našla si bom drugega
Z ljubimcem sva “skupaj” že 9 let. Med nama je samo seks, čeprav sva bila na začetku zaljubljena, sva ugotovila, da nisva za skupaj….Moti me, ker se dobiva tako poredko, 1x do 2x na mesec. To mi je pa premalo. Povedala sem mu, da bi rada seksala in naj me čim prej pokliče, drugače si bom našla drugega. Jaz rabim seks in to večkrat…..
Moški, kaj bi si vi mislili, če bi vam katera to rekla?
da maš čisto prav.
saj ne da zagovarjam kurbarijo kje pa sam *** enkrat ali dvakrat na mesec je pa beda če dva hodita. kur ga gleda če te še nategnt ne more.te pa cxenim ker si poštena in si mu v faco povedala kar misliš. take so zelo redke povečini so neke kurbice ki se gonijo z stotimi delajo pa se neke nedolžne bejbe itd. marš prasice. ti pa čisto zelo vredu in pošteno razmišljaš ena redkih tukaj za katero lahko najdem vzrok za pohvalo. čudi me da si tako dolgo zdržala z njim, po mojem pa ima on kje druge babe in se mu s tabo ne da fukat po domače povedano. malo se preveri pri zdravniku če ti ni kakšno bolezen prinesel.drgačl pa to kar ti praviš ni čisto nič nenavadnega itak so ženske skoraj bolj potrebne kot tipi in men ni to nič čudnega ali obsojanja vredno. kurbe so tiste ki lažejo pa to zanikajo pa se delajo fine.
Če dobro pomislim, mi je že marsikatera to rekla pa sploh ni bila ljubica. Potem pa je treba biti skrajno vljuden in se nekako zahvaliti za povabilo ne, da bi jo pri tem prizadel. Sej veš kako ženske prizadene, če ji rečeš, da ti ni do seksa z njo…
No, če pa bi bila moja ljubica, ne verjamem da bi seksala 1-2x na mesec, ker jaz potrebujem precej večkrat 😉
Pa sej me ni zavrnil, le vprašala sem ga, kdaj misli spet poklicat, ker bi že rada seksala. Glede na to, da se dobivava zarad seksa, on se pa izpoveduje in govori o svojih problemih…..pol je pa že tok ura in morava vsak na svoj konec. Ne vem, kaj sem jaz njegov psiholog al kaj, k dobr ve, da bi rada sam eno stvar od njega….
Mogoče je dragi prišel na obsik. Saj jutri bo že tukaj. Zveza pa taka, 9 let. Si sigurna, da nas ne napizduješ?
Ja, pa kaj sploh nas sprašuješ te stvari, zakaj je važno kaj bi si drugi mislili. Vidva sta ugotvila, da nista za skupaj, torej oba skupaj. Se mi zdi, da samo tebi še ni potegnilo, on itak že ima kako rezervo po moje. Kaj sploh hočeš zdaj? Kaj nas sprašuješ? Se ti ne zdi, da bi se morala spraševati kakšna druga, večja vprašanja, kot tole, kaj bi si mislili, če bi nam ženska rekla da hoče več seksa?!
Forum je zaprt za komentiranje.