Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nasilje nad kuzkam

nasilje nad kuzkam

Steri clanska druzina se zelo grdo obnasa do kuzka. Videla sem tudi da ga brcajo in se derejo na njega. Prav tako njihova mlajsa hci ki obiskuje osnovno solo ga je brcnila. Sem rekla da bom posnela in objavila.

Odgovor na objavo uporabnika
nasilje, 04.12.2021 ob 22:28

Steri clanska druzina se zelo grdo obnasa do kuzka. Videla sem tudi da ga brcajo in se derejo na njega. Prav tako njihova mlajsa hci ki obiskuje osnovno solo ga je brcnila. Sem rekla da bom posnela in objavila.

?

Prosim nujno poklici na drustvo proti mucenju zivali, na Macjo hiso prosim prosim in tudi na Zivalsko policijo! Povej jim naslov te druzine in kaj se dogaja!

Nimaš nič za tukaj objavlat. Gre za kaznjivo dejanje. “Objavi” to policiji najprej.

Pa delat! Puste te pse že na miru, saj do ljudi vam pa itak ni. Do sočloveka pa ste kanibalci. Norci

Prosim pomagaj kužku. Obrni se na Simona in srce za bule. Garantiram ti da ne pustijo nobenega kužka na cedilu! Meni so se oglasili sredi noči, ko sem potrebovala pomoč. Naj te videz ne prestraši, srce ima na mestu!

Takoj prijavi

Zberi dokumente, posnetke, karkoli, in prijavi. Dva imam, solze mi tečejo, ko berem to.

Profi, 04.12.2021 ob 22:44

Prosim nujno poklici na drustvo proti mucenju zivali, na Macjo hiso prosim prosim in tudi na Zivalsko policijo! Povej jim naslov te druzine in kaj se dogaja!

Stori tako ! Pomagaj nesrecnemu kuzku, sam si revez ne more.

Imamo tri pse. In ja, občasno se zaderemo na kakega. In ja, tudi brcnem ga. Če želi kateri/katera prijaviti – na zs se lahko zmenimo tudi za kontakt.

Sem bil v pasji šoli – dve različni – in nikjer niso predlagali povsem “permisivne” vzgoje. So nas učili, da je pes član krdela, z zelo jasno hierarhijo. In, če ne želimo težav, je naš pes pač na najnižjem nivoju v družini. Pika. In kakor ga lahko imamo sicer radi, mu je potrebno pokazati “kdo je gospodar”, kadar preverja, ali je morda lahko on “alfa”. In ne, pes ni človek. In (morda žal) nikdar ne bo. In če ravnamo z njim kot z otrokom škodimo tako njemu, kot sebi.

mentalna sirota, 05.12.2021 ob 10:32

Imamo tri pse. In ja, občasno se zaderemo na kakega. In ja, tudi brcnem ga. Če želi kateri/katera prijaviti – na zs se lahko zmenimo tudi za kontakt.

Sem bil v pasji šoli – dve različni – in nikjer niso predlagali povsem “permisivne” vzgoje. So nas učili, da je pes član krdela, z zelo jasno hierarhijo. In, če ne želimo težav, je naš pes pač na najnižjem nivoju v družini. Pika. In kakor ga lahko imamo sicer radi, mu je potrebno pokazati “kdo je gospodar”, kadar preverja, ali je morda lahko on “alfa”. In ne, pes ni človek. In (morda žal) nikdar ne bo. In če ravnamo z njim kot z otrokom škodimo tako njemu, kot sebi.

To je napačna tema zate za tovrstne probleme, razumi prosim, v tej temi pa gre za malega kužka, ki ga brca tudi otrok! Ker ta otrok ne bo nikoli normalen in pes tud ne! To je nekaj zelo hudega, če niti otrok nima sočutja, ampak v odnosu do psa razvija človeško psihopatologijo. To se mora prijaviti na društvo proti mučenju živali, na Živalsko policijo in na Srce za bule in na Mačjo hišo, kjer bodo ukrepali naprej. Nomalnim otrokom se smili tudi vsaka žuželka in vse živo in v njihovi  naravi ni prostora za  grobosti do psa, ker jim pač pes gre na živce!  Če se z njim nočejo igrati, ga ni treba mučiti! Ni nujno vedno vse v vprašanju hierarhije, pa čeprav ti tu verjamem, da iz izkušnje govoriš.

Če ne znaš biti vodja brez brcanja in nasilja, ne imet živali.

Mene ubogajo na pogled, pa se ne derem in ne brcam.

Iz malega zraste veliko. Nasilje nad kužkom ni sprejemljivo, je treba prijaviti. Verjetno se bo še stopnjevalo. Če kužka niso sposobni vzgajati brez nasilja, jim ga je treba vzeti.

Drug problem pa je froc, ki je začel z branjem kužkov, nadaljeval pa bo na ljudeh. Verjetno ne gre ravno za malčka, ampak že malo večjega, ki je zamudil čas, ko bo se mu dalo dopovedati, da kužka boli. Takšni psihoti razumejo le neposredno izkušnjo. Froca bi bilo treba nekje na samem krepko zbrcat, da bi razumel. Enako tudi stare gnide.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close