Naselje Bučanji – Krška vas – plaža?
Mi smo v Bučanje hodili skoraj 20 let. Je idealno naselje za male otroke-poskrbljeno je za njihovo zabavo, varnost, razgibanost, zlasti pa plaža, ki je zanje posebej prilagojena.
Ohranjenost hišk oz. bungalovov pa je odvisno od podjetja, katerega last je objekt. Nekateri so zelo urejeni in opremljeni celo s klimo in sodobno kopalnico, nekateri pa so bolj skromni. Vendar v vsakem primeru je bivanje v njih zelo udobno in prijetno.
Priporočam ti obisk tega naselja, vendar preko kakšnega podjetja, kajti cene so veliko nižje kot pa če greš na svojo roko.
Sorči – Bučanje so na Lošinju. Jaz imam nanje bolj slabe spomine. V sezoni nečloveška gužva na plaži (beri pogrinjanje brisač ob 6.oo zjutraj), ogromno mrčesa (škorpijončki, ki pa baje niso nevarni, mravlje…). Mi smo letovali v enem od bolj starih bungalovov in je bil milo rečeno podn. V tiste ta zrihtane pa itak ne prideš, ker so jih podjetja rihtala za svoje delavce in oni tam letujejo. Morda v pred oz. posezoni. Je pa kar drago – mi smo – kljub temu, da nas je najem bungalova pri firmi stal če se prav spomnim le 20 dem na dan – tam za razne takse, stroške in pristojbine za tri ljudi na mestu samem plačali toliko, da smo sklenili, da nas naslednjič ne bo več.
lp tinca
Forum je zaprt za komentiranje.