Najdi forum

Naša deželca

Pozdravljeni.
Po mučnem premisleku kam, s kom, za koliko časa …potovati, sem se odločila, da jo mahnen za dva tedna kar po naši prikupni Slovenij, ker skesano priznam, da jo zelo slabo poznam.

Prosim vse, ki se vsaj malo spoznate na našo domovina ali pa vsaj na tisti njen kos kjer živite, da mi pomagate z nasveti, napotki, namigi o vsem (kje bivati, kaj videti…).
Res bom vesela, če mi npr. poveste kaj o svojem kraju, da se bom lažje znašla, ko me bo pot nesla tam naokrog.

hvala, junija.

Ja, tudi Slovenija je lepa, meni so še posebno ostali v lepem spomuni nekateri deli, kakor so: Logarska dolina, najboljša hrana je vsekakor na kakšni kmetiji nad Logarsko, po panoramski cesti. Koroška, kamor lahko prideš iz Logarske doline. Črna, v Podpeci je odlična oštarija Škrubi, kjer boš vedno dobila za pod zob kaj pristno domačega. Oda tam lahko nadaljuješ do Dravograda in ob Dravi do Maribora. Prekmurje, nujno si oglej kakšno lončarsko obrt, probaj gibanico in prekmursko pogačo. Čez Lendavo, Ljutomer, Ptuj, Rogaško, Celje, Zasavsko dolino vse do Ljubljane in od tam proti Primorski in dolini Soče.

Vselo in prijazno, pa uživaj!

kdaj bi pa šla?

lp

bv

Super nasvet! Gotovo ga bom upoštevala.
Hvala, junija.

slovenia-tourism.si se mi zdi, da je naslov strani, pa tud na nekaterih bencinskih servisih dobiš brošuro, sicer z bolj skopimi informacijami, ampak, za začetek…, priporočila bi še atlas slovenije, marsikaj piše. mi smo šli lani, sicer samo za dva dni. iz štajerske na gorenjsko, čez vršič na primorsko pol je pa zmanjkalo časa, smo šli pa domov. super. naslednjič pa imamo v planu dolino kamniške bistrce.
by

http://www.siol.net/Dogodki/Poletje/default.asp?page_id=102&article_id=13310204061916204440

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close