Naš sin samo še bilda in je praške – kako mu lahko pomagam?
Naj prvo omenim, da je naš sin drugje zelo priden, šola, študenstko delo, vse naredi. Pri svojih 21 letih je že kar samostojen, čeprav živi še pri naju.
Bolj me skrbi, ker je v zadnjem letu spoznal na fakulteti ene ljudi in so začeli skupaj bildat, trenirat in jesti vse možne pripravke za zdravo in močno telo. Ko pride domov tudi naju “uči”, kaj je nezdravo jest in ima ves čas pripombe, karkoli skuham. To ima preveč trans maščob, to preveč olja, to preveč OH,.. seznam se nikoli ne konča.
Prav obseden je postal s tem in res me skrbi. On večinoma je samo še svojo hrano, moje sploh ne poizkuša več. Ves čas pa si meša zraven še praške in teh ima na desetine. V omari že prevladujejo njegovi praški in ne več moja hrana. Nimamo več prostora, kam vse to dat.
Menim, da je postal odvisen od tega, saj je pretirano. Kako mu sploh lahko pomagam? Ko mu kaj omenim, da pretirava, se razjezi in začne grajat najino “slabo” prehrano.
Elefterios, 09.10.2021 ob 12:19
Pa saj fitnes je zdrav in beljakovinska hrana z malo maščobami in OH-ji tudi. Pazite le, da ne zapade v homoseksualnost, ker tega je veliko med bodybuilderji. Ker bolj kot vse drugo občudujejo izklesana moška telesa.
Bilderji se pogosto znajdejo v homoseksualni skušnjavi. Pa tudi če so bili prej straight. Ko si oblikujejo vroče telo in šele potem pod tušem so radi nagi in si gledajo napete mišice. Pa tudi v praških je veliko feromonov, tako da se radi piknejo v rit od vsega bildanja in drogiranja. In to kar pod tušem.
Ko je bil najstnik očitno niste imeli nič problemov, zdaj mu pa seka ven. Videno tisočkrat. Skoraj vsi moji ta pridni sošolci in sošolke. Ostali ki nas je metalo, smo se do 21 že skulirali.
Bi svetovala pogovor brez predsodkov. Ampak glede na zgornje zapise bo to težko. Treba je znat poslušat in znat izrazit zaskrbljenost tet mu pridet nasproti. Dejstvo je da se on spreminja, vi pa hočete da še naprej ostane priden sinko, ki dela, je, se oblači,… tako kot vi hočete.
Kar se pa polic tiče. Mladenič je zaenkrat še član družine in prav bi bilo da ne delate cele drame ker zasede eno polico v družinski kuhinji.
Forum je zaprt za komentiranje.