Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek naš ljubi kruhek zopet zelo s popustom

naš ljubi kruhek zopet zelo s popustom

V enem od reklamnih katalogov je spet, kot že ničkolikokrat do sedaj, kruh ta in oni z velikim popustom: 25, 30 % ceneje, pa ne za tako kratek čas. Če bi imel kruh pravšnjo pošteno ceno, bi si privoščili popust za kakšnih 5 ali 7 %. Sedaj pa tudi 50% ceneje ne bi bilo nič hudega. To jasno pokaže, kako trgovci bogatijo s hiper ceno kruha, da si lahko redno privoščijo tako drastične popuste in to iz dneva v dan! Ljudje ga pač tako preplačamo, da nimajo nobene izgube. Kako neumno se počutim v vrsti za kruh …

V našem Mečkatorju se da dobit ves kruh po 50 % nižji ceni eno uro pred zaprtjem trgovine…pač za škrtice..pridejo in poberejo 10 kg kruha, pol ga pa doma zbašejo v skrinjo..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Speči ga doma, po starih receptih, zdrži tudi po več dni.

Meni je bolj hudo ker delam v štacuni s tekstilom in imam vpogled v nabavne cene, če bi to vedeli bi jokali vsakič, ko si kupite spodnje gate, ni kosa oblačila ki nebi imel minimalno 50% marže,večina kosov pa 70+% . Žal nisem šivilija imam pa v naši trgovini veeeelike “popuste” na redno ceno. Znam pa dober kruh spečt.

To je v vseh M. prodajalnah. Ponekod v SM imajo tudi 50% nižjo ceno za vso toploteko po 19h.

To je v vseh M. prodajalnah. Ponekod v SM imajo tudi 50% nižjo ceno za vso toploteko po 19h.[/quote]

V supercentrih?? Prvič slišim..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Zato je pa dobr če človk pozna taprave ljudi….sej vemo katere….

To je v vseh M. prodajalnah. Ponekod v SM imajo tudi 50% nižjo ceno za vso toploteko po 19h.[/quote]

V supercentrih?? Prvič slišim..[/quote]

Aha. V SM ( supermarket), Jagoda, v MB imajo to opcijo.

Mi imamo krušno peč, oče vsak vikend speče ene 7 hlebov, ki jih jemo ves teden. Sam zamesi, edino moka se kupi, ter seveda kvas.

In a veste kako dober je…sveže pečen, najboljši je pa naslednji dan!!!

In naši sorodniki so si že naredili v bajti krušno peč.:-)

Priporočam!

Zato je pa dobr če človk pozna taprave ljudi….sej vemo katere….[/quote]

A tiste katerih posnetke mi pol posredujemo policiji. No samo v naši trgovini tega ni prav veliko za cca 1-1,5% mamo dobro varovano, pa ne povem od kod sem, da ne bo to komu v izziv.

Krušna peč je res zakon. Je bila na vasi mamca, ki je spekla mešan koruzno-ržen kruh, da se je topil v ustih. Sedaj ne zna več nobena tako peči. Njena veščina je umrla z njo.

Sorry kruh-pek, marže na oblačila so vsaj 140%. Kupi se roba po 5 eur, na te dobijo ca. 30-40% popusta na količino (večje verige še več) – se pravi nc s stroši znaša ca 3,6 eur, potem pa marža gor in cena brez ddv-ja je 10,9 eur, in potem zaokrožijo ceno na 13,99, ker take cene na x,x9 kao ful vlečejo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close