Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Narod je tako butast, da me je groza

Narod je tako butast, da me je groza

Pridem v lokalno trgovino, brez maske. Prodajalka na blagajni me prijazno opomni, da nimam maske. Ona jo je imela tako, da ji je cel nos ven gledal. Rečem, da ona je pa sploh nima pravilno gor in da ji čisto nič ne pomaga. In reče, ja js jo vsaj imam. Bravo, ženska. Druga stvar, ljudje se hodijo cepit, da lahko grejo na dopust in se rečejo, da se nočejo okuzit. Cepijo se, pa ne vedo, kaj to pomeni. Zadnjič znanka sploh ni vedela, da cepivo velja samo 6 mesecev. Bravo, spet. Da ne govorim o referendumu za vodo… Ljudje se še pozanimajo ne, za kaj se gre in brezglavo trdijo da so ZA vodo. Adijo pamet.

Butast si ti, ker žnjuriš trgovki, da nima pravilno nameščene maske, ji pa težiš brez nje.

da si  navaden kreten ali kretenka.

Operiraš s kopico dezinformacij in polresnic, pa še domišljaš si, da si pametnejši od drugih.

Takšni ste  kot tempirane bombe v družbi.

Hvala ti, da bomo jeseni spet zaprti.

Odgovor na objavo uporabnika
    Jsusvzv65, 07.07.2021 ob 10:59

Pridem v lokalno trgovino, brez maske. Prodajalka na blagajni me prijazno opomni, da nimam maske. Ona jo je imela tako, da ji je cel nos ven gledal. Rečem, da ona je pa sploh nima pravilno gor in da ji čisto nič ne pomaga. In reče, ja js jo vsaj imam. Bravo, ženska. Druga stvar, ljudje se hodijo cepit, da lahko grejo na dopust in se rečejo, da se nočejo okuzit. Cepijo se, pa ne vedo, kaj to pomeni. Zadnjič znanka sploh ni vedela, da cepivo velja samo 6 mesecev. Bravo, spet. Da ne govorim o referendumu za vodo… Ljudje se še pozanimajo ne, za kaj se gre in brezglavo trdijo da so ZA vodo. Adijo pamet.

Pravilno ravnaš in če vas bo veliko takih, bo jeseni spet lepo vse zaprto ???

Tisti kateri še zdaj nasploh nosite maske kamorkoli ste za mene butaste ovce, ki poslusno delajo to kar piše v medijih, butaste ovce pa ne vejo da maske po zakonu sploh ne veljajo. Ne zakonsko, ne priročno.

Js se pa strinjam s tabo. Folk ko kure brez glave res! Sestra mi je zadnjič nabijala, da je neko prehransko dopolnilo na predlog zdravnice zaradi ene osebne “težavice”. Zanj plačuje kar lep znesek…. Buča pa sploh ni prebrala stranskih učinkov in namenskosi. Po podrobni poglobitvi v dopolnilo smo ugotovili, da si (“pogojno”-ni nujen + rezultat) lajša težavo – simptom, tako da sočasno s tem dopolnilom, krepi vzrok!!! ?‍♀️

Odgovor na objavo uporabnika
čimveč takih potrebujemo, 07.07.2021 ob 11:19

Pravilno ravnaš in če vas bo veliko takih, bo jeseni spet lepo vse zaprto ???

Zaprto je bilo samo zaradi  debilov in zaprto bo samo zaradi vas debilov.

Avtorica res je, prav imas. Ena redkih stvari, ki jih je imel Jelincic prav. Ljudje so butasti in take je najlazje voditi, zavajati.

Sicer si neumna, ampak se pa vsaj delaš pametno!

pravkar s Švedske. Goveda se vozijo z maskami v avtomobilih, po ulicah z njimi, v trgovinah. Vi maloumneži, si še kar igrate epidemije. Dajte že nehajte s tem.

Jsuz…….ampak glede vašega nenošenja maske v trgovini se ne strinjam z vami. Zakaj pa mislite, da ste pametni, ker ogrožate druge? Brez maske nas ogrožate. Saj ne morete biti sigurni, da niste okuženi. In seveda tudi sebe. Glede ostalega pa se strinjam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close