naročanje-leonišče
jaz se vedno naročim po mailu, napišeš zdravnika in datum zadnje M.
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Google pravi tako:
Naročanje na pregled
Pri naročanju potrebujemo ime izbranega ginekologa, datum zadnje menstruacije in po možnosti vzrok prihoda oziroma diagnozo.
Osebno naročanje.
Od ponedeljka do petka od 08.30 do 15.00 ure.
Telefonsko naročanje:
Od ponedeljka do petka od 08.30 do 15.00 ure,
na telefon 01 433 80 27 in 01 231 11 63.
Pogovore snemamo.
Po elektronski pošti:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Odgovor dobite v dveh do treh dneh.
Ker pošiljanje elektronske pošte ni varovan podatek, se naročate na lastno odgovornost.
Klasično naročanje:
Lahko se naročite tudi pisno – po pošti.
Pokličeš, poveš za katerega zdravnika in lahko vprašaš koliko stane UZ.
Ja res je katastrofa! Sem v začetku prve nosečnosti, pacientka že več kot 15 let dr. Premrujeve, vsak redni pregled se plača seveda, ko pa sem se želela naročit na prvi pregled, sem pa preko maila prejela samo odgovor, da je ambulanta dr. Premrujeve polna in da naj sporočim pri komu me lahko naročijo….
Halooooo !!!!!!! jest sem pacientka dr. Premru in nimam seznama vseh zdravnikov in njihovih urnikov, kdo bi si potem vzel čas zame, če si IZBRANA GINEKOLOGINJA ne more. Poleg tega sem pa še izrectno napisala, da prosim za čimprejšnji datum, ker sem sladkorna bolnica in kolikor vem, gre lahko za rizično nosečnost, prav zaradi tega je še bolj potrebno biti pazljiv in imeti redne preglede pri zdravnikih.
Ko sem seveda odgovorila pri komu me lahko naročijo (dr. Šolta) za njo vem, ker k njej hodi prijateljica in je zelo zadovoljna z njo, pa še vedno nisem prejela odgovora niti ne datuma. Tako da bo najbolje, da se odpravim tja osebno in po 3 dneh mogoče le dobim datum prvega pregleda ….
Tole kar se mi je zgodilo, me je tako razjezilo da sem mogla objavit …. kam pelje naše zdravstvo …. 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.