Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style narisane naramnice na hrbtu

narisane naramnice na hrbtu

Kako si naj pomagam?
Pri delu mi je kljub zaščiti porjavelo telo. To ni problem. Problem je v tem, da imam sedaj narisane naramnice na ramenih in hrbtu. Čez 1 teden sem nevesta z obleko, ki razkriva gol hrbtni del. Jasno je torej, da zelo iztopa pobeljena oz. neporjavena koža.
Kako naj v 1 tednu dosežem, da različna porjavelost ne bo tako opazna.?
Hodim že v solarij, kjer sem naredila že več obiskov, pa je še vedo zelo očitna razlika v barvah. Včeraj so mi v solariju tudi rekli, da mi s sončenjem v solariju ne bo uspelo zmanjšati razlike v barvah. Naj bi namreč potemnela le do določene stopnje, naprej pa ne. Pa tudi bele naramnice naj ne bi potemnile. Je to res, ali so mi narobe povedale?
Bojim se tudi, da samoporjavitvene kreme ne bi prišle prav. Ta možnost mi ni preveč všeč tudi zato, ker jih še nikoli nisem uporabljala in ne želim eksperimentirati pred poroko.

Hvala za čimprejšnji odgovor.

Razen že naštetih stvari , kot je samoporjavitvena krema pa solarij , žal ni nič takega kar bi ti lahko izenačilo ten.Tudi solarij lahko potemni kožo do neke meje , kot so ti povedale punce.Edina rešitev je , da si nekaj tankega ogrneš čez rame-svilen šal , da ti prekrije “naramnice”.

Izberi drugo obleko. Najenostavneje, čeprav malo čudno. Mogoče če popudraš tisti del s temnejšim pudrom, vendar to prepusti vizažistki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close