Narediti otroka
Dve stvari moramo najprej razčistiti:
ali te stvar resno zanima, ali gre štos!
Za tisto resno zanimanje – bodo odgovori od drugod, od tistih, ki so izkušeni v tem delu, sprakticirani ………
Za šaljivi del:
ljubica, kaj je obični seks. Jaz ga na žalost ne poznam, tega običnega, pa bi tudi to rada spoznala? Poznam vse vrste seksa, samo običnega ne in nisem prepričana, da se le z običnim seksom otroke dela! Jaz sem bila pri delu otrok, ko se jih ni delalo z običnim seksom.
Fantje, hitro povejte!!
Mamči (opsa, Pepi, tokrat Mariči!!!)
Aja? Delate? Kako, staromodno? Me zanima kakšno je moderno delanje otrok, kr mi bi tud, sam zgleda, da po starem noče pa noče ratat. Če kje zvohaš recepte za moderno verzijo, na plano z njimi. Lahko pa za boljšo motivacijo naredimo tekmovanje, katerim bo prej ratalo. Vam al nam. Si za to?
Pol pa še eno vprašanje: “Kako nardiš popčka?”
Vzameš po kile bele namenske moke, vsuješ v posodo, dodaš nekaj slanega, veliko mleka doliješ v počasnem vlivanju. Dodaš še malo popra, če hočeš, da bo dete muško, pa lahko tudi malo feferonov (pekočih) če hočeš, da bo imelo dete bolj temno polt. Za žensko dete može se vzeti tudi nekaj Bršljanovih listov, za nežno belo polt lahko dodaš nekaj kisle smetane. Seveda je potrebno dodati tudi kvas, kake pol kile, da bo orenk teže in velikosti. Vse to fino umešaš, in pustiš 10 minut, da se substance premešaje.
In sedaj pride tisto pravo, končna faza. Če hočeš, da bo dete imelo očeta, poiščeš prvega moškega, ki ti je dober, mu vsuješ zmes med noge, se skobacaš nanj in to pomalicaš.
Če pa hočeš zanositi prek epruvete, vse skupaj poješ – oralno, pa čakaš. Paziti je potrebno predvsem na toploto, da masa pridno vzhaja.
Rezultate, take ali drugačne lahko pričakuješ že naslednje jutro.
Pa veliko sreče, tebi, detetu in tvojemu izbrancu!
poden!
Pa lep popoldan!
Jani
Forum je zaprt za komentiranje.