Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naredil sem napako

Naredil sem napako

Pustil sem punco in kljub temu, da nisva vec skupaj me je zadnjič kliknila in mi rekla, da ne glede na vse me ima ona še vedno rada in upa, da se bova še kaj slišala. In od takrat se mi ne javi vec.

Mene pa srce boli, ker nevem a sem naredil prav ali ne, ves cas sem imel občutek, da delam prav, saj sva se začela zadnje case oddaljevati, ni bilo vec tistega, ker jaz sem zaposlen, ona se študira in še oddaljena sva kar precej drug od drugega. In zaradi tega sem čutil, da je prav, da tu zaključiva.

Sedaj pa sem jo začel pogrešati, skozi mislim na njo in ne normalno mi je težko, ker sem to storil, saj je punca zelo pridna, super in prav takšna kot bi si jo vsak želel za zeno.

Hja, lej … če je pa pridna … potem si pa zajebčku

Če meniš, da je kot oseba ok ter celo za oženit, jo pokliči, tako, kot ti je že napisala. Če si ti ne javi, obstaja možnost pisanja po navadni pošti ali pa obisk na domu. Najbž sedaj čaka, da se malce potrudiš.

Če mislis resno,potem jo obišči,nič pisanja,nič telefoniranja,tako naredijo zrele osebe,ki jim je žal.

Eh, veste kaj vsi, ji tu pametujete naj jo pokliče/obišče/se pobota – z njo se je razšel, ker mu ni bila dovolj ali pa je mislil, da si zasluži več. Ona mu je pisala, ker se potolažila, on jo bo pa zdaj šel spet J* v glavo, potem pa isto naredil, ko bo 30, ali 45 s kakšnim otrokom ali dvema.

Ne misli, da je napaka, ker jo ima rad, ampak ker pogreša hopahopa. Če bi pogrešal njeno dušo, bi jo pogrešal od razhoda, ne le od opombe kako se mu ni bilo treba truditi za po babah skakati.

Saj sami vidite kako nasilje nad ženskami 30+ je samo tu na sč. Zakaj punci to privoščite – zdaj na faksu ima več možnosti najti dobrega partnerja, kot potem ko posluša :

Drugo ime za ženske: QURCOLOVKE!

Ženske boste ostale same

Ženske nad 30 let nimajo nobene vrednosti

In to je samo od danes na sč

froc retardiran

ona pa se bl

25 letni smrkovci?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close