Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naravno zdravilo za prostato?

Naravno zdravilo za prostato?

Na spletu sem že večkrat zasledil, da je drobnocvetni vrbovec najboljše ‘naravno’ zdravilo za povečano prostato. Ga je že kdo preizkusil? Nikjer ne piše, če gre za preventivno zdravilo ali nekaj kar začneš jemati, ko že imaš težave.

Moj mož je pil čaj od vrbovca. Pil ga je, ko so težave nastopile. Ja, zelo mu je pomagal. Kura je trajala 3 mesece, z vmesnimi prekinitvami.

niti tablete za tmanjšanje,po 5 mesecih ni zmanjšanja,bil na UZ.TUDI ZARADI ČAJA NE ŠČIM BOLJE

Baje da bučna semena tudi pomagajo. Drugače pa, moj oče je bil pri doktorjih,  so mu dali taka in drugačna zdravila, in nič. Potem je zvedel za dr. Vodopija v Slovenj graški bolnišnici in tam mu je ta dr. predpisal tablete KORNAM. Že v prvem mesecu se je počutil boljše. Po enem mesecu kontrola , dr mu je rekel naprej jemati te tablete in res kaj kmalu je bilo vse ok. Če ta zdravnik še dela tam pa nebi vedel.

Pitje čaja drobnocvetnega vrbovca pomaga.

drkanje 3 X na dan tudi pomaga ?

Baje je veliko teh zelišč, ki naj bi pomagala, ampak jaz raje jemljem prored3, da se ne rabim ukvarjati s temi čaji in podobno. Jemati ga lahko začneš, ko že imaš težave (jaz sem kakšne pol leta kasneje) in je bp.

Odgovor na objavo uporabnika
Ravin, 31.03.2024 ob 23:00

Baje je veliko teh zelišč, ki naj bi pomagala, ampak jaz raje jemljem prored3, da se ne rabim ukvarjati s temi čaji in podobno. Jemati ga lahko začneš, ko že imaš težave (jaz sem kakšne pol leta kasneje) in je bp.

Kje ga pa kupuješ? Sem že nekajkrat zasledil pogovore o njemu, ampak se nikoli ne spomnem v lekarni.

Odgovor na objavo uporabnika
Cezar, 31.03.2024 ob 23:10

Kje ga pa kupuješ? Sem že nekajkrat zasledil pogovore o njemu, ampak se nikoli ne spomnem v lekarni.

Za lekarne nimam pojma v katerih ga prodajajo, če ga sploh. Jaz ga naročam kar prek njihove spletne strani – mi je to celo ljubše, kot da bi moral konstantno v trgovino. Na Google vpiši prored3 in boš našel.

BIO zeliščni čaj RUJEVINA (RUJEV LES), 70 g

Tale caj preizkuseno pomaga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close