Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naravna pomoč za prostato?

Naravna pomoč za prostato?

Pozdravljeni, zdravniki so mi ugotovili povečano prostato, ampak po njihovi oceni še ni potrebna operacija, vendar mene izjemno motijo simptomi in me ovirajo pri vsakdanjem življenju. Ima kdo izkušnje s kakšnimi ‘naravnimi’ zdravili, saj z lekarniškimi zdravili nisem najbolj zadovoljen. Hvala za resne odgovore in lep pozdrav.

Hja , meni tudi niso ‘lekarniška zdravila ,’ kot jim praviš, zares pomagala . So bili stranski učinki preveč nadležni in sva se zato z zdravnikom odločila , da začnem jemati Prored3 … Je bila prava odločitev za moje zdravje , saj nima nobenih stranskih učinkov .

Odgovor na objavo uporabnika
Portal, 30.11.2023 ob 17:02

Hja , meni tudi niso ‘lekarniška zdravila ,’ kot jim praviš, zares pomagala . So bili stranski učinki preveč nadležni in sva se zato z zdravnikom odločila , da začnem jemati Prored3 … Je bila prava odločitev za moje zdravje , saj nima nobenih stranskih učinkov .

ta prored je čisti nateg ne pomaga nič

Sem napisala, pa ni objavilo. Čaj vrbovca, ki ga dobite v lekarni. Možu je zelo pomagal.

meni je uro prdpisal dutamyz za zmanjšanje,če po 9ih mes ne bo boljše sledi operacija,imam pa problem ,ni več izliva,tudi libido se manjša po enem mes jemanja,sem malo čez 60. ne vem pa če narava kaj pomaga,bojim se da samo kirurgija

Priporočam A. Vogel – Prostasan in dodajanje vitamina E (olje pšeničnih kalčkov).

Moja boljša polovica tudi že kakšno leto jemlje Prored3 in pravi, da se pozna razlika. Sicer traja kakšen mesec ali dva, da se opazi spremembe (čez noč valda ne more biti boljše), ampak pravi, da je vredno poskusiti. Nekaj drugih nasvetov, ki so ‘naravni’ in ti bodo morda pomagali pa so:   Zelooo pomembna je prehrana – mora biti uravnovešena in ne prekomerna, prekomerno uživanje rdečega mesa je odsvetovano, pomamno je ukvarjajnje z redno telesno aktivnostjo, zadnostna hidracija, …

Čebelar, 30.11.2023 ob 16:22

Pozdravljeni, zdravniki so mi ugotovili povečano prostato, ampak po njihovi oceni še ni potrebna operacija, vendar mene izjemno motijo simptomi in me ovirajo pri vsakdanjem življenju. Ima kdo izkušnje s kakšnimi ‘naravnimi’ zdravili, saj z lekarniškimi zdravili nisem najbolj zadovoljen. Hvala za resne odgovore in lep pozdrav.

Najboljše, da uprašate urologa. Če se ne motim, se za težave z  povečano prostato pogosto uporablja Tadalafil, ki “sprosti” zadeve tam spodaj. Nezaženi stranski učinek je, da boste verjetno imeli erekcije kot najstnik, kar mogoče tudi ni tako slabo ….

Belisa, 30.11.2023 ob 22:34

Moja boljša polovica tudi že kakšno leto jemlje Prored3 in pravi, da se pozna razlika. Sicer traja kakšen mesec ali dva, da se opazi spremembe (čez noč valda ne more biti boljše), ampak pravi, da je vredno poskusiti. Nekaj drugih nasvetov, ki so ‘naravni’ in ti bodo morda pomagali pa so:   Zelooo pomembna je prehrana – mora biti uravnovešena in ne prekomerna, prekomerno uživanje rdečega mesa je odsvetovano, pomamno je ukvarjajnje z redno telesno aktivnostjo, zadnostna hidracija, …

Kje pa se dobi to? Mislim, da bi znalo tudi mojemu pomagati. 🙂

apollonija, 30.11.2023 ob 23:25

Kje pa se dobi to? Mislim, da bi znalo tudi mojemu pomagati. 🙂

Če se prav spomnim, je najlažje prek njihove strani naročiti. Nisem čisto prepričana, če se dobi v kakšni lekarni ali trgovini, ker si mož naroča sam.

Naši starci se hvalijo z vrbovcem. Poleti ga naberejo in posušijo, da imajo zalogo za celo leto. Dvakrat na dan čajček.

Vse iz lekarne je strupeno in ima stranske učinke. Ne podpirajte farmako mafije.

Masaža refleksne cone za prostato in moda, ki se nahaja na desni nogi v diagonali med zunanjim gležnjem in peto, kjer otipate majhno jamico in to točko večkrat dnevno zmasirate tako, da držite prst na istem mestu na koži in krožno premikate podkožje. Če je točka na pritisk boleča, je kar moten pretok energije. Pri redni masaži se bo kmalu bolečina zmanjšala, ob tem se pa tudi stanje prostate popravlja. Jejte bučna semena in uporabljajte bučno olje, ki je dobro za prostato. Poleg tega začnite z razstrupljanjem telesa. Zeolit prah zelo dobro veže nase odpadne snovi, ki se kopičijo v telesu in s tem prispevajo svoj delež pri nastanku bolezni. Eno čajno žličko Zeolita zmešajte v 3 dcl vode in popijte, lahko na tešče, lahko zvečer pred spanjem in čez kakšen mesec bi se moralo stanje vsaj malo popraviti. To pijte vsaj pol leta, lako tudi doživljenjsko, ker nima kaj škodovati, kvečjemu pomaga preprečiti marsikatero bolezen.

Bučno olje, dobre kvalitete seveda (ne kakšna Gea ali kaj podobnega, je preveč mešano z repičnim in sončničnim), ena žlica zjutraj in ena zvečer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close