naravna nega las
Živjo!
Že v naprej se zahvaljujem za vaše odgovore!
Moja naravna barva je neka svetlo-temna rjava (nekje umes),imam temno zelene oči. Barvala sem se 4leta v blond,kasneje pa sem spremenila barvo v temno,temno rjavo,skorej črno (to ni trajno obstoječa barva,ampak preliv,ki mi drži cirka 2meseca).
Moji lasje so dolgi,(stopničasto ostriženi) in precej gosti. Redno si jih topiram in česem,enkrat na dva ali tri mesece uporablam likalni in pa figaro,k temu seveda soi tudi lak–precej laka( panten pro-v).
opazila sem,da so koniče uničene,to bo rešil frizer seveda. ampak lasje so kot slama,suhi,na vrhu pa malo mastni,prišlo je do prhlaja. prosim,pomagajte mi raznežit te slamante lase.
kaj bi mogla uproablajt pole balazama(loreal) tudi kaksno masko,olje,..? hvala,lepo se mejte.ciaooooooooooo;)
Po opisu sodeč se kar dosti ukvarjaš s svojimi lasmi. Prvo kar se tiče prhljaja ni nujno, da sploh je prhljaj. Ker uporabljaš kot praviš veliko laka za lase in še lase tupiraš. Tako se lahko lak in vse skupaj odlaga na lasišču in lahko to izgleda kot prhljaj. Ne pretiravati s tupiranjem in lakom!!Kar se tiče nege las mi je osebno všeč kompletna kolekcija od enega proizvajalca!
Sestavine se v proizvodih med sabo dopolnjujejo in bolj mešamo produkte med sabo, bolj lase obtežujemo.
Suhi lasje so lahko že po naravi in si jih z barvanjem, likanjem, figarom, fenom…še dodatno izsušuješ. To pomeni, da je potrebno uporabljati kvaitetne produkte za zaščito las in lasnih konic.
Priporočam nakup izdelkov pri frizerju čeprav je malenkost dražje, vendar dobiš nasvet in prave produkte. Seveda se prej pozanimaj ali imajo v salonu izkišnje s prodajo in svetovanjem izdelkov.
Priporočam produkte: Paul Mitchell (ameriški, visokokvalitetni izdelki, ki ne obtežijo las in lasišča); L’oreal Kerastase, Wella-SP; Joico, Tigi,…
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.