Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Naraven videz?

Naraven videz?

Ok, očitno sem čudna, ker ne vidim nikjer “natural beauty” na temle na temle posnetku.

Ko pokaže punco čist brez mejkapa se meni zdi stara, izmozgana, utrujena, ko kapa 50-letnica.

Res ne razumem žensk, ki dnevno nosijo mejkap. Nekatere celo doma. Uboga njihova koža.

Ne more delat reklamo za Lancome brez tega al kako?

Sicer je pa ženska (btw. letnik 87) dala skozi tudi nekaj plastičnih operacij. Makeup je še najmanj sporen tle, če že govorimo o naravnem videzu.

Kaj vse vi vidite … Meni je pa čisto luštkana.

Tudi meni je čisto lušna. Eni mate res probleme, tam kjer ni treba.

Fletna punca je, z ali brez makeupa. V kaj se res spuščate, sploh “ena očitno čist nenaravna”, ki ima zgleda tud brez ličil polt kot dojenček, glede na izjavo, da tale deklica na posnetku brez makeupa deluje kot izmozgana 50-letnica. Svašta, res.

kot komu paše…..jaz imam 35 let in imam lepo, enakomerno, čisto ampak zeloooooooooooooooo občutljivo kožo, nagnjeno k rozacei in kuperozi…..ki že več let ne prenese drugega kot dobro vlažilno in hranilno kremo…..

če bi si jaz dala vse tole gor na kožo…..se zadušim……tako sem pač navajena…… krema, maskara….za kakšne spešl zadeve še malo srebrnega senčila….in to je to…..to sm jaz…zadovoljna in srečna v svoji koži…….

Mah, jaz sem se nekoč bala za kožo in uporabljala samo vodo, milo in kremo. Figo, puberteta mi je kljub temu uničila kožo in zdaj brez zadržkov uporabljam podlago in puder. Pa vse ostalo. In ja, tudi jaz dosti boljše in mlajše zgledam z makeupom kot brez.

Definitivno zgledam brez mejkapa bolje, kot tale bejba na posnetku. Pa si misli kar si češ.

In se strinjam z Joselyn – če dam vse to na kožo, se zadušim.

Izgleda naravno pač nima veze z naravno. Meni to deluje kot bi reklamirali sadje, ki izgleda kot ta pravo :/

Veš kaj “ena očitno čist nenaravna ” – res pretiravaš s svojo oceno, da je punca brez ličil videti kot izmozgana 50-letnica. Spominjaš me na mojo mamo, ki v vseh stvareh vidi res najslabše in potem jih slabšalno potencira z 10 in potem jada naokrog po celem svetu…… bruh mi dela, ko srečam kakšnega podobnega…..
Punca je prav luštna, ti si ji pa nevoščljiva!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close