Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napovedujejo da bo denar šel iz obtoka, v kaj ga naložit

Napovedujejo da bo denar šel iz obtoka, v kaj ga naložit

Če je plan da gre denar iz obtoka in da bi zasegli vse nepremičnine, me zanima kam najbolj pametno naložit sredstva za finančno varnost? Po moje ostane edino zlato in srebro ali še kaj?

Bitcoin

jaz ga nalagam v najstarejšo obrt.

Odgovor na objavo uporabnika
finančna varnost, 15.11.2021 ob 15:42

Če je plan da gre denar iz obtoka in da bi zasegli vse nepremičnine, me zanima kam najbolj pametno naložit sredstva za finančno varnost? Po moje ostane edino zlato in srebro ali še kaj?

denar bo res šel iz obtoka, ker bogataši ki imajo v lasti 90% sveta in tudi bank seveda, ne želijo da se na črno nekaj počne in ne plačuje davkov. TAKO  bodo vedeli za vsak fičnik ki ga boš porabil in kam ga boš porabil in kdo ga je porabil…tako bodo lahko načrtovali popolnoma vse, saj bodo tvoje nakupe in odločitve poznali v nulo!!! Mi se moramo boriti za to, da do tega ne pride. če bodo to začeli izvajati, se bo treba upreti združno vsi ljudje, ker ukinitev denarja pomeni dobro samo za bogatune. To kar se sedaj doagaj  z lažnivim covid19 JE PRVA POT IN PRVI KORAK v to da nas popolnoma zasužnijo- NE SMEMO TEGA DOVOLIT. Sicer pa v kar koli boš naložila denar boš morala potem nekako pretopit nazaj v denar, saj ga boš rabila, le tega pa boš v tem primeru morala dobiti samo na svoj račun, druge možnosti ne bo, tako da…….ne moreš kupit sadja, mesda, živil na sploh na zalogo več kot npr. par mesecev 1 leto, kaj pa potem??? Tega nikako ne smemo dovolit. To, da smo združeni v EU je po eni strani dobro po 99 strani pa zelo slabo, ker bodo vsi vodilni politiki stopili skupaj in se bo povsod naenkrat to zgodili če bomo to dopustili.

Pustite nore levičarske idej ob strani, dokler bo EU se to ne bo zgodilo, Avstrija ima pravico do gotovine vpisano v ustavo, pri nas pa namesto da so pretekle vlade vpisovale v ustavo vodo in znakovni jezik za gluhe in kaj vem kaj še vse, na gotovino so pa pozabili samo govori o njihovi nesposobnosti, oziroma sprevrženosti, saj pomnimo ideje o zasegu podjetij ko lasnik gre v penzjon, češ naj imajo vsi enako štartno pozicijo, kordiševe norosti okoli zasega  podjetij, in podobno.

Kar pa se tega tiče , ljudje brez lastne pameti že begajo okoli, že jih je strah kako bo, levaki tovrstne neumnosti že prodajajo kot suho zlato, češ odpisali bomo dolgove, zasegli bomo efektivo na računih v bankah( samo 26 milIJARD €), podržavili bomo podjetja in vsi bomo začeli z nule…

Dreka boste ,nič ne boste dokler smo v EU vi tega ne boste  naredili sploh pa ne boste vlede sestavljali naslednjih 1000 let, tako da vsak strah je brez veze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close