Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napihnjen trebuh,bolečine levo in desno pod rebri

Napihnjen trebuh,bolečine levo in desno pod rebri

Živjo,
mi lahko kdo svetuje kaj je lahko narobe z menoj, zadnje čase me je že nekajkrat bolelo (ob pritisku) levo in desno trebuha pod rebri. Več me boli na levi strani, boli ob pritisku, ko spim na tej strani me tišči.
Poleg tega me ob vsaki zavžiti hrani in pijači napihne v trebuhu in me tišči, boli, počutim se tako polno. Pa tudi teka nimam prav veliko.
Napihnjenost me strašno jezi saj prav težko diham.

Če je že kdo imel take težave in ve kaj bi bilo lahko narobe prosim za nasvete.
Saj vem treba bo k zdravniku, vendar čakam da se vrne iz dopusta, zato se obračam na vas
Hvala

k zdravnikum, je jasno. Pojdi k nadomestnemu.!.
Moje mnenje je, da te matra želodec in dvanajsternik, preveč ali premalo želodčne kisline,…Želodec leži na levi strani pod rebri, dvanajsternik pa ima izhod iz želodca na desni strani..Podobne težave sem imela tudi jaz, razjedo na želodcu…še malo, pa bi imela rano… kava, cigareti, alkohol…zapomni si, kaj ti najbolj škoduje….Rupurut ti ne more škodovati, mogoče ti bo kaj oblažil težave in k zdtavniku!

vuuu zdaj si me pa prestrašila malo, kaj so ti naredli pol?
Ja nič potem bom šla takoj v ponedeljek če je lahko tako hudo. Hvala ti za info

ne prestrašiti. To je še najmanj, če imaš razjedo ali rano na želodcu., lahko pa se razvije v kaj hujšega….Vse se da pozdraviti s tabletami in dieto,,,,Sam boš občutil, kakšna hrana ti ne paše….Verjemi, jaz sem nekaj dni jedla samo kuhan kompot in prepečenec sem drobila vanj.. To mi je tako dobro delo…Pri želodčnih težavah od svežega sadja lahko ješ samo banane,ostalo sadje pa kuhano v kompotu…In se pozdraviš…Le malce diete se bo treba držati… Pa k zdravniku…..

Veliko tekočine najboljše vode cca 2-3 litra na dan.Omejiš sladko,ješ balastno hrano…
Ranital S
Sem imela enako,pa ni bilo nič 🙂
samo preveč želodčne kisline,premalo sem pila itn

Ne opazim ob kateri hrani me bolj napihne, mene napihne ob vsaki stvari ki jo dam v usta, zjutraj je dokaj vredu ampak potem pa takoj ko kaj pojem oz.popijem pa imam trebuh kot kakšna nosečnica, sem pojedla samo jogurt ali sadje pa me takoj napihne…Tako da ne morem ugotoviti ob kateri hrani me ne ker me vedno. No in tudi ob pijači, zato niti nočem veliko piti ker me že tako vse tišči in mi ne paše dajat karkoli vase.
Se ukvarjam s športom pa ni nič bolje. Ne vem kaj bi bilo
Grem k zdravniku naslendji teden in bomo vidli.
Hvala za nasvete

vnetje črevesja. sem imela podobne simptome, vleklo pa se je dober mesec….

laktozna intoleranca 🙂

To ni od želodca, ampak črevesja.

Ampak s prebavo je vse OK…No najbolje da bom pri zdravniku preverila, hvala pa za vso pomoč.
Vse bo še vredu

jaz sem imela vse to pa je bila laktozna intoleranca.jaz sme imela prebavo tudi ok

Kaj pa so ti naredili pri laktozni intoleranci?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close