Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napačna (nevarna) uporaba ventilatorja med vročinskim valom

Napačna (nevarna) uporaba ventilatorja med vročinskim valom

Tisti, ki nimate klime in posegate po ventilatorju, ste že kdaj imeli kako slabo izkušnjo, če ste ventilator imeli konstantno usmerjen proti sebi? Lahko pride do prehlada ali celo vročine? Baje si je en tip namestil ventilator s polnimi obrati, direktno usmerjen tudi med spanjem in je kmalu za tem umrl.

Baje. I don’t believe it.

Baje greš lahko po monu prodajat kakršnekoli buče pa ti bo verjel vsaj en debil.

Odgovor na objavo uporabnika
Hlajenje, 15.08.2021 ob 19:32

Tisti, ki nimate klime in posegate po ventilatorju, ste že kdaj imeli kako slabo izkušnjo, če ste ventilator imeli konstantno usmerjen proti sebi? Lahko pride do prehlada ali celo vročine? Baje si je en tip namestil ventilator s polnimi obrati, direktno usmerjen tudi med spanjem in je kmalu za tem umrl.

A je ventilator nanj padel?

wd40212, 15.08.2021 ob 19:49

A je ventilator nanj padel?

Ni, razen, če se je naučil leteti, da bi poletel iz 1 m višine s stojalom, kar pa je ravno toliko verjetno, kot da sta se tvoja predhodnika naučila osnov fizike in kulturnega vedenja.

Wd, nekateri niso razumeli štosa. Očitno 🙂

Jaz sem fasala kar gadno vnetje mišice na rami… Tisto, ko si ne moreš niti majice sam normalno preobleči…

Jaz sem se že zelo prehladila, ko je celo noč ventilator pihal vame.

Senza736, 15.08.2021 ob 22:12

Jaz sem fasala kar gadno vnetje mišice na rami… Tisto, ko si ne moreš niti majice sam normalno preobleči…

A ni to kalcinacija rame?

Ja, z ventilatorjem niso heci.

Ko ležim, ga ponavadi usmerim, da piha od nog proti glavi.

V tem primeru odsvetujem spalne srajce. Se napihnejo kot balon.

In seveda odsvetujem prdenje.

Ne uporabljam ventilatorja, ker ni 40°.

Danes je sina

Zacela po 5min bolet glava,ko si je dal pihat vase.

Tud jz kr kmal zacutim da mi ne odgovarja.

Zato si ga obrnem k nogam da piha in se vedno cutim lahen vetric.

Pazi se ventilatorja.

Da te ne bo odpeljal v helač

Na vikendu imamo spalnice v mansardi, poleti odprem vsa okna, ventilator na polno celo noc, nastimam funkcijo samoobracanja in piha od nog do vratu, tako da do glave ne seze.

Se nikdar nam ni nic bilo.

To, da piha v glavo, me pa moti.

Senza736, 15.08.2021. ob 22:12

A ni to kalcinacija rame?

Seveda vnetje rame NI ISTO kot pa kalcinacija rame. So pa znaki precej podobni.

Tudi klime so lahko nevarne. Nevarno je če se hladi na prenizko temperaturo. Jaz nastavim na 22 stopinj in usmerim da piha gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close