napačen lajf
ma ja, sej vem… spokat stran!!!!
pa sm ze nevem kolkrat probala, pa kr pridem nazaj…. pa ne vem od kdaj mam tolk mal samozavesti…. par let nazaj bi delila iste nasvete… in tut sama sem v preteklosti ravnala tako, da ce se bo pa kdo z mano tko obnašal, bi ga pa sam nanogirala… in sm vedno tut jih….
tale je pa zvit…
in ja, vsake tolk trpim k svina…. in vsake tolk se mam dobr k svina… pa vem kaj narest, sam kje moč najdt?
pa poznam še neki ljudi z isto situacijo…. ne razumem tega, da so lahko odnosi v večini na tak način…. vedno en po svoje, drug pa zraven ritko brisat… sej ni glih tko, sam dejansko v osnovi pa – eden mora vedno kulirat pa požret pa (po)trpet… in ponavad je to skoz en in isti….
in pol se človk vpraša – a je res kej boljšga uzuni? a je sploh kej boljšga uzuni? al je kar najboljš bit sam, pa s tremi mački (ker od tega desca veš da enkrat se odcepu zihr boš?), ker na splošno – mislim ni ga para, ki bi mu zavidala…
pa povejte po pravic, če vi kerga poznate….
lp
čarna
Točno tako, Čarna. Ga ni. Ampak če bi jaz vedela pred tooolilko leti, da bo tako kot je, bi že zdavnaj rekla “adijo”. Sicer je kazal zametke vase zatreskanega, dolgocajtnega tipa, a ker je bil na frišno zaljubljen, je še našel energijo, da sem “padla”. Zdaj sva poročena že kar nekaj let, pa otrok, on pa še kar dolgocajtnež (vsaj ob meni, ob drugih mrbit ne).
Ja, je še marskej bolšga uzuni.
Lohk si pa še naprej lažeš, da so usi isti – pa da ga ni para k b mu zavidala…
Lohk se pa tud upršaš, kaj ti počneš, ko tvoj tip dirka okrog????
A čakaš? Na kaj? Da se bo on spremenu? Da se boš ti spremenila? Da se ti bo lajf spremenu? Jebiga
Zameni ploščo, pa začni žvet – zase
Se strinjam, da je treba tipa, ki nima manir, preprosto skenslati.
Ampak fantje, ki smo po koncu treningov vsaj 4x na teden zvecer dokoncno
uniceni, za svojo zmatranost ne moremo nic. Danes smo se smejali, ko je en
rekel, da se dobro, da nima punce, ki bi hotela se seksati, ko bi prisel domov.
Jaz grem po treningu se komaj po stopnicah iz dvorane…
Mi pa to ni bilo nikoli ocitano (saj ne/naj ne more biti?:)
Pozornost se lahko pokaze ob vseh drugih trenutkih…
TiNKO
Ne poznam tvojega laifa vendar,če imaš čas si tudi ti sama najdi kakšen hobi,ki bi ti zapolnil čas in ko bo imel tvoj fant čas, mu preprosto reči nimam časa imam obveznosti. Boš videla,da potem tudi njemu ne bo najbolj prav.
Glede NINE 27 tvojega komentarja,da ima drugo punco, pa mislim,da moraš biti izredno črnogleda do moških in takoj pomisliš na varanje. V tvoji vezi mora pa fant sigurno trpeti ali so trpeli.
čarna napisal:
… pa vem kaj narest, sam kje moč najdt?
> pa poznam še neki ljudi z isto situacijo…. ne razumem tega,
> da so lahko odnosi v večini na tak način…. vedno en po svoje,
> drug pa zraven ritko brisat… sej ni glih tko, sam dejansko v
> osnovi pa – eden mora vedno kulirat pa požret pa (po)trpet…
> in ponavad je to skoz en in isti….
> in pol se človk vpraša – a je res kej boljšga uzuni? a je sploh
> kej boljšga uzuni? al je kar najboljš bit sam, pa s tremi mački
Moč najdeš v sebi, Čarna. Za dober odnos je potrebno obojestransko razumevanje (ne strinjanje), sprejemanje, dobra komunikacija… Sigurno ne boš našla takega, ki bo samo tko delal, kot boš ti hotla. Smo si preveč različni. Če pa imaš preveč pričakovanj, potem je pa res najboljše da imaš mucke. Te so ful samostojne in od njih tudi nič ne pričakujemo v zameno. Če bi se tako obnašali tudi do svojih možev, žen, otrok…
Tvoje življenje je v tvojih rokah in samo ti lahko upravljaš z njim. Zato začni delat na tem, da ga spremeniš, če ti ni všeč. Če ti ni všeč odnos z njim, se pogovorta, če ne bo bolje pa naredi črto… Kdo pa pravi, da bi ti nekod tak mogel grenit življenje? Glede tega, ko bi se najraje odselil od doma, vem kaka je situacija. Ni lepo bit doma, če se ne razumeš, npr. jaz se z nikomer, situacija je brezupna. Sam, a veš, tip ni rešitev… Vidva ne bota mogla skup živet, ali bo pa še huj. Sama boš mogla naredit nekaj. Bo mogoče trajalo, da najdeš rešitev, sam ne obupat. Men se zdi, da je to tko kto vlaganje v vzajemne sklade :)) Moraš dolgo delat na tem, da se ti na konc splača, če obupaš prej, kvečjemu lahk izgubiš. itak bi blo pa idealno, če lahko greš k tipu, da si vsaj z nekom, ki ti nekaj pomeni, sam hm… na žalost nimamo vsi te sreče. Zato sem si pa jaz rekla, da se ne bom nikol na druge zanašala, itak moja sreča ni od njih odvisna, pa čeprav je mogoče situacija z mojim fantom trneutno idealna, se ne zanašam na to. Točn vem, kaj si misliš, ko bi blo vsaj z njim vse v redu 🙂 (ej punca, sej bo zate tud prišel trenutek, sam glavo gor.).
Forum je zaprt za komentiranje.