napačen lajf
najbrž imam samo en ornk slab dan. ampak zelo verjetno mam pa zgrešeno zvezo in polhn kufer življenja pri starših. fotr je kul, ampak mat… to pa popizdis….
ampak zelo verjetno je v meni…. mogo ce bi ji blo za oprostit, čeprav nisem niti 5% prepričana in voljna, da bi sploh ji….kar je višek je pa višek…
pri 24 bi bil pa res že cajt da grem….
in da grem od fanta… dons sm hodila peš domov iz mesta… ker sva se skregala jasno… ker more met vedno prav…. ker nikol nima časa… ker je šport prioriteta… pa sploh nič ne igra profesionalno, da se razumemo, nič treningov al pa kej… samo 5 krat na teden nek jebeni šport…. ce je zmatran, pa je z m,ano kaj zmenjen, me bo skenslal…. če je zmatran pa ma mačka da komi živi – bo šel na košarko…. ne razumem…. če sva zunaj na kosilu pa ima preostali dan splaniran za učenje, bo meni rekel da se more it pa zdaj učit… če ga isti trenutek pokliče frend za kvihtat – ni problema, gre… in potema sem jaz NE FER!!! in potem manipulira tako, da reče da mu diham za vrat, da ko si on enkrat čas zase vzame, pa je vse narobe in bla bla bla… on ma čas zase (šport, kot temu pravi) 5krat na teden…. kar jst dobim je samo zmatranost, pa jamranje da ga kaj boli pa gledanje tv, ker je preutrujen za kaj drugega… pa še to moram jst pridt do njega…. poleg tega se tist čas ne pogovarjava – ker je preutrujen…
zadnjič enkrat sva se končno po nevem kolkem času pogovarjala zvečer dve uri, pa mi je potem nasledn dan reku da dons se ne bi pa nič pogovarju, ker je prezmatran in če bi lahko samo film gledala….
ma, res ne vem….
da ne omenim žalitev, ko se model res ne kontrolira kar govori….
ampak kot sem omenila, imam najbrž res samo slab dan….
upam, da imate vi boljšega….
lep pozdrav
Hej Čarna! Me ne ga tku kritizirat, dej. On je pač tak. Ti da, kar ima. Tudi za moje pojme premalo. Sploh pa, če komunikacija ne štima..hm.. Ti ugotovi lepu kaj si želiš.. Magari seštej pluse in minuse. Ki če že zdej nisi zadovoljna… odpri se na kakšno spremembo…mogoče pa kej zanimivga srečaš..
Kar se pa mame tiče… tud moja je tak zmaaaj… In ku sem enkrat šla, adijo, me ne vidi več.
ma sm se že stokrat pogovarjala, pa nikol ni nič boljš. vedno nekaj obljublja, da bo drgač, pa na konc je pa vse isto… če mava dva tedna na kupu lepa, je že velik… pa da povem, da sva že dve leti pa pol skupi…. madona… no ja, sej ni blo tko vedno….
sam je pa zajeban tole, čustva pa tko… človek kr ne more stran… ampak če bi se zares prepričala, pol bi pa mogoče šlo…
sam kaj k me vedno obrne v sekundi…
ma sm jst mal nora, knede? hehe
lep pozdrav pa en lep dan vsem….
čarna
Očitno ima fant v življenju napačno postavljene prioritete. Če je že sedaj tako, kaj bo šele čez nekaj let – on bo živel lepo po starem, ti pa boš ob njem vedno slabe volje. Da mu ni šport izgovor, da lahko skoči h kaki drugi? To, kar on počne s tabo, je eno izživljanje, ti pa si pri tem kriva v toliko, ker mu popuščaš.
A si pa kdaj pomislila, da bi/boš morala s takim tipom živeti štirideset, petdeset let?
Življenje je samo po sebi že itak težko, če pa se dobita skupaj dva človeka, ki sploh nista za skupaj pa je še težje.
Dvajset let sem gledal svoja starša , ki sploh nista imela ene skupne točke , nista se znala pogovarjati , si pokazati, da se imata rada.. nista imela enakega mnenja niti o eni sami stvari in živeti v taki družini je res težko .
Dokler imaš možnost izstopiti iz takega vlaka , kar izstopi .
Vredno je poiskati človeka, ki ti bo vsaj malo soroden po duši in boš imela ti in tvoji otroci lepše življenje .
To je samo moje mnenje , ti boš pa itak naredila tako kot hočeš..
čarna:
mu že nisi več zanimiva in tip gre, pa si zrihta lajf tako kot mu odgovarja.
ti si svojega očitno nočeš in si mu “fouš”, da je tako okupiran; medtem ko ti le gledaš na uro in se nato kujaš in bentiš.
če bi bila kdaj pa kdaj sexala, bi bil tudi tipo bolj dovzeten zate.
imel eno tako ženšče nekoč. še ko sem jo odje*** je trajalo, da je dojela.
Oj!
Kaj če bi še enkrat prebrala svoj tekst!? Vsi tvoji “problemi”, ki to v bistvu niso, izvirajo iz tvoje zveze s fantom, s katerim niti slučajno nisi srečna.
Pa v bistvu nimaš slabega dneva…Jutri bo spet šel s frendom …Ti pa boš “izvisela”. Sorry izrazu.
Škoda let, optimizma, zagona, ki ti ga jemlje!!!!
enax;
surferska sezona je termin za pussije. surfat se da tudi pri nas non-stop.
v braziliji se kmalu začnejo počitnice in plaže preplavi truma lokalk. če imaš zelene, ali modre oči; ma kakšne oči; če si evropejec ni nobena baba tečna.
sam surfanje je boljš izvajat, kot pa od njega govorit. isto kot za sex. prvošte si kdaj, pa boste takoj bolje; pa naj vm služi kot uporabno navodilo.
imam občutek, da si ti tečna baba. takih se pa jaz tudi na internetu izogibam 🙂
enax;
v tramontani te slovenska oblast ni možna rešit, saj jim pri plovbi v močnem vetru in nastalih valovih odpove pogonska gred in/ali krmilo (to je v nekakšni specifikaciji napisano).
do sedaj nisem imel te sreče, po navadi moraš sam poiskati rešitev.
surfanje po snegu; gotovo misliš bordanje – vsaj tako se temu reče brez komplikacij. gremo v švico enkrat kasneje.
najprej brazil – 120k sit je bila karta, ostalo pa skoraj “dzabe”.
življenje je lepo, samo tako si ga moraš postavit.
ziher tečna baba 🙂 ne jebem več..
Forum je zaprt za komentiranje.