namizna pečica
Hcerka je ves cas studija imela pecico De Longhi. Zdaj jo poleti na balkonu
uporabljam tudi jaz. Stara je ze vec kot 20 let in se vedno krasno pece.
Ima vse funkcije kot normalna pec ( samo ventilatorskega pecenja ne) in tudi gril. V njej smo pekli vse sorte- od piscanca do zemljic in celo manjso poticko.
Moja ima tudi samocistilno oblogo, lepa steklena vratca.
Zdaj je na trziscu verjetno veliko znamk.
Sicer pa je De Longhi vreden zaupanja.
Takrat sem jo kupila v Italiji; kasneje pa mami ze pri nas. Zala, te pecice bi morali imeti povsod…v bolje zalozenih trgovinah. Lp
Mi imamo zdaj, ko smo na začasnem naslovu, podobno, kot je dala link “sonce rumeno” (brez kuhalnikov zgoraj) in je res fina, ima tudi gril. Notri pečeš vse, kar pečeš v navadni pečici, le količina je pač manjša, ker je pečica manjše dimenzije.
Tista iz Špara je pa le za npr. tople sendviče in je več kot za 1/2 manjša od naše.
Imajo jih v Merkurju, Big Bangu, pa Leclercu tudi, če se ne motim, cena je okrog 26.000 sit.
Naj povem, zakaj sem vas včeraj to spraševala-mislimo jo kupiti, videli pa smo Obijevo reklamo in to me je spodbudilo, da bi jo morda kupila (cena, mislim, da je okro 8000 Sit). Pa sem šla pogledat in je res absolutno premjhna-velikost pladnja je samo za 1 taveliko žemljo. Tiste v L’Clercku so konkretne, so pa seveda nad 30 000 Sit.
Imam pa nove podatke, če koga zanima: meni jo bo zdaj kupil svak v Borovljah-prav tako kot jo imajo oni že dve leti in odlično funkcionira; če koga zanima, vam napišem mere: velikost pladnja je 20×27 cm, kar je še enkrat več od Obijeve pečice, cena je 4000 Sit, notri pa spečejo celega piščanca, prerezanega na pol, krompirček, manjšo tortico….skratka veliko jo uporabljajo.
Forum je zaprt za komentiranje.