Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Namišljene feministke s poročenimi ljubimci

Namišljene feministke s poročenimi ljubimci

Zakaj namišljene? Če bi resno jemale ideje o ženski emancipaciji, ne bi svojih razmerij s poročenimi tipi komentirale z izjavami, kot je: “Poročenemu ni treba kuhat prat in likat. To vse naredi njegova žena, jaz samo smetano poberem.” Prava feministka ne bi tako privoščljivo odobravala “izkoriščanja uboge ženske”, tudi če gre za ženo svojega slinarja. Feministka bi svojemu fukfehtarju recimo postavila ultimat: “Če se hočeš z mano v postelji guncat, boš najprej opral moje perilo, ga dal sušit, potem skuhal kosilo za oba, po jedi pomil posodo, zlikal posušeno perilo, jutri te pa čaka generalno čiščenje kopalnice. Tako se boš odkupil za vse tisto, kar tvoja uboga žena dela namesto tebe doma!” Lulek bi itak vse naredil, da dobi malo za povohat. Tako bi ravnala prava feministka, ne pa te hinavke, ki drugim ženskam privoščijo vse tisto, kar je njim pod častjo.

Očitno so ženske, ki ne gospodinjijo tvoj trn v peti. Res me zanima s kolikimi, razen s svojo mamo in morebitnimi sestrami, pa si do zdaj živel? Da vem, kako velik je ta vzorec, na podlagi katerega sklepaš na celotno žensko populacijo.

0
Njegova mama je edina ženska, ki jo pozna zato zgolj o njej piše.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nič nimajo one nobenih ljubimcev nikjer. To samo tako pišejo, da en bi slučajno kdo pomislil, da trpijo sušo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Saj počnejo to. Vsaj kolikor je meni znano. Samo poračunajo v kešu.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj misliš, da samske pa nimamo želje po seksu? Seveda jo imamo. POtem si pa dobiš poročenega loverja in to je to. Super rešitev v času, ko iščeš resno vezo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close