Najdi forum

namibijska zima

pozdravljeni!

Z mozem se odpravljava v Namibijo, vendar naju malo skrbi namibijska julijska zima. kako to zgleda – bunda? vem, da so verjetno na razlicnih delih drzave razlicne temperature, ampak koliko je to?
dva zmrznjena just married slovencka,
romana & andrej

zdravo,

nisem bil v Namibiji, vendar upam, da vama bo tale stran vsaj malo pomagala z informacijami o vremenu:

http://www.geographyiq.com/countries/wa/Namibia_climate_c.htm

lp, Borut

Aj, aj, aj!
Termin zima ima v Afriki nekaj drugačen pomen kot pa (denimo) v Sloveniji. Moraš mislit!! 🙂
Temperature vama ne bodo padle pod 5°C! Garant!
Sicer vem, da se občutljivost na temperature razlikuje od posameznika do posameznika, ampak jest sem se čisto OK počutil v konkretemu flisu pa malce debelejših nogavicah (ponoči seveda, ko temperature padejo). No, pa seveda šotor ne sme biti tisti instant za 5.000 sit.
Sicer pa MLADOPOROČENCA, menda bosta ja znala poskrbeti za to, da vaju ne bo zeblo!
Pa pazita se jetijev, se radi sprehajajo po mrazu!
Bu-Hu!

Hvala, tu lejt, sva se že premislila.
Sicer sem že kar pridno vadila ho ho ho ho (saj si bil majhen in veš kdo tako ho hoja), ja pa jetijev me je tudi malo strah.

Nekateri so naju dobronamerno opozorili, da kar se temperatur tiče res ni večji problem, ampak, da je tudi bolj megleno in da je krajši dan (ob 17.30 že mrak), potem pa še način potovanja, organizirana varianta, s katero vidiš točno določene kraje v točno določenih dnevih (blak). Šla bova, ampak na drugačen način, mogoče drugo poletje, ah ne zimo ali kaj je že.

Sedaj pa odplavava v Indonezijo od Lomboka do Floresa in še kaj naprej, nazaj in naokrog.

Lepo se imej in dobro potuj in srečno.

Včasih ni važen cilj, važna je pot.

papa,
Romana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close