Najdi forum

namibija

Živjo! Zanima me, kje najbližje Sloveniji se dobi viza za Namibijo in koliko pribl. stane ter koliko časa jo čakaš. Hvala! Manja

Mislim, da je najbližja ambasada na Dunaju. Za kaj bolj podrobnega se pa pozanimaj na spodnjem naslovu ali pa pri kakšni turistični agenciji.

Embassy of the Republic of Namibia
Strozzigasse 10/14
1080, VIENNA

Tel: +431-402 937/1/2/3
Fax: +431-402 9370
E-mail: nam.emb.vienna@eunet.at

Ojla!
Mene pa zanima cena letalske karte
lp,K.

Manka ali lahko poveš malo več o tem potovanju. Tudi jaz nameravam letos v Namibijo, ampak bom šele zdajle začel planirati, tako da bom vesel vseh informacij.
Lahko mi pišeš tudi na mail.
LP

Veš, tudi jaz sem začela šele planirati – se vedno na hitro odločim in grem. Spraševala sem zato, ker sem bila sicer na tistem koncu Afrike že 2-krat, pa mi nekako ni uspelo dobiti vize (V Zambiji in Zimbabveju bi mogla čakati zanjo – tudi po večkratnem “prepričevanju” – pribl. 1 mesec, kar mi je bilo preveč časa).
Zaradi kar visokih cen letalskih kart v Namibijo sicer razmišljam, da bi letela v JAR, potem pa od tam šla v Namibijo (ne z letali) – bom videla, koliko – če sploh je razlika v ceni (ker potrebuješ 2 vizi). Bomo videli..
LP!

Ojla!

Sicer ne vem kaj pomeni “draga” karta, ampak za Namibijo dobis karto za 123.400SIT s taksami vred!

Mal poglej na http://www.odklop.com/l2.html?kam=WDH

Jest sem tud študital a grem ali ne, imam doma tudi Lonelyja in izgleda res fantastično!

LP, Mihe

Hvala za informacijo. Nisem še videla te strani. Cena sicer velja za 8 dni, če pa bi rad bil dlje – npr. 1 mesec je dražja.
LP, Manja

Lep pozdrav vsem skupaj! Po prepotovani polovici sveta, se mi je Namibija najbolj vtisnila v srce in rad bi si jo delil z ostalimi. Nameravam se vrniti nazaj z manjšo skupino prijetnih popotnikov (samo face). Za nepozabno dozivetje afriske avanture mi pisite na e-mail.

V kratkem odhajamo v Namibijo. Smo kul klapa “z izkusnjami” ;). Vzeli bi se dva sopotnika/ce. Če si za, nas čimprej kontaktiraj.

Ja za dodat je še da gremo 20.2. eni za 15 dni drugi pa za 22 dni
Vizo rihtamo v ponedeljek!
Cena povratne karte: 149140 SIT
Odhod iz Munchna

Lep pozdrav, Mare

Jaz grem v Namibijo. Cas imam od 19.7. do 8.8. Vizo lahko uredis v Kompasovi poslovalnici na Slovenski. Stane 33 evrov + 6000 sit za posredovanje na ambasadi na Dunaju. Vse obrazce dobis pri njih, prinesti moras se potrjeno rezervacijo za povratno karto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close