Najdi forum

namibia

Živjo !

S fantom bi se julija za tri tedne rada odpravila v Namibijo, pa naju zanimajo vaše izkušnje in informacije, predvsem cene ( najem avtomobila, prenočišča, hrana ).

lp

Zivjo,
v Namibiji sem bila v oktobru 2002, a s pomocjo lokalne backpacker agencije (Chameleon safaris – imajo svojo stran na internetu), ki je poleg najema avtomobila edina varianta za ogled Nambije. Glede na prevozene razdalje, casovno omejenost, makadam ceste, vodice, ze vkljucene vstopnine v nacionalne parke, druzbo, hrano…. sem bila kar navdusena nad “organizirano varianto”. Imajo vec variant, so pa kar zasedeni. V enem jeepu max. 9 ljudi, s tem da nas je bilo 9 le tretji teden, hrano pripravljas sam s pomocjo vodica, spi se v sotorih.
Nepozabno potovanje.
Tudi ce bosta najela 4WD avto, priporocam njihova dva backpacker lodga v Windhoeku (USD 5 na osebo)
LP, Masa

Yo Masa, jaz se sam odpravljam v Namibijo pa imam enih X vprasanj. Ti je mozno pisati kaksen mail ali iti s tabo na pivo, sladoled, caj itd., ker ne bom mogel vsega spraviti v vrstice. Pa se kaksne slike bi pogledal, ce jih imas.

Zivjo,
ni problema: masam@volja.net
lp, Masa

Zivjo!

Najem kombija (mini vana) na letaliscu znasa 100EUR / dan, manjsi avto kot npr. golf 1 je ca 50EUR / dan. Ce poznas prave ljudi kje v mestu bo cena precej nizja.
(do 50%)

liter bencina = 100SIT

prenocisca v sobah ali bungalovih so v povprecju ca 3500SIT / osebo, najceneje je ce imas s seboj sotor, ali pa ce spis kar v kombiju.

hrana je poceni, pivo je poceni v primerjavi z nasimi cenami (100sit – 0.33, 150sit – 0.75l), voda je ogabna – tudi usteklenicena.

Cene so veljale februarja 2003

Fotke iz potovanja po Namibiji bodo v kratkem na voljo na http://www.odklop.com

LP, Mare

Sredi maja se zopet odpravljamo v Namibijo (tokrat že četrtič) in iščemo še dva sopotnika. Za več informacij me lahko pokličete na 031 543 216

Zivio!

Glede na to, da si zelo izkusen kar se Namibije tice, me zanima, proti katerim boleznim se splaca zascititi oz. cepiti v juliju in avgustu.

A v Trstu se opravljajo cepljenja?

LP,
Robert

Robert, za Namibijo ni potrebno prav nobenih cepljenj. Če te še kaj zanima kar vprašaj ali me pa pokliči. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close