Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Namesto rumene zvezde

Namesto rumene zvezde

Kak našitek bo obvezen za necepljene/neprebolele?

Za jude je Hitler uvedel rumeno zvezdo, kaj bo pri nas uvedeno za te, ki se znamo dobro paziti in skrbimo za svoje zdravje?

Rdeč trak na levi nadlakti, verjemi.

Prej ali slej bodo označeni taki.

Zakaj pa trak ali zvezda?  Saj ja pravite, da imamo cepljeni v sebi čipe in antene, enostavno vas bodo poskeniral, pa videli, da niste.

PREČRTANA INJEKCIJA. Tak našitek bomo morali nosit:((

V Nemčiji bo že tretja zvezna dežela ukinila plačilo bolniškega nadomestila zaradi karantene za necepljene (izjema bodo samo tisti, ki se ne smejo cepiti).

salo na stran…

Samo po tem se vidi kolk smo svobodni… Kolk nismo suznji… Kolk mamo izbire… Kolk se nas ne more prisiljevat, izvajat terorja in represije…

Prav izobcit te hocjo… Al slobodno nek popuse! Jaz sem že?.

Jaz predlagam kar stemplje na celo.

P, C, T, ali A (anti)

Na celo zato, ker se takoj vidi, fru fru trenutno ni v modi, trajno crnilo drzi tudi po en mesec, saj si cela ravno ne umivamo prav besno, vidi se kljub maski,  viden tudi z malo vecje razdalje.

Gre samo za vprašanje časa. To, kar se nam je še lani zdelo nemogoče, se izkazuje za realnost. Zdaj se lepo kaže, koliko moči je v zveneče zapisanih svoboščinah, pravicah, demokraciji. Pa mislim na splošno v svetu.

Odgovor na objavo uporabnika
brez plačila bolniške, 10.09.2021 ob 13:25

V Nemčiji bo že tretja zvezna dežela ukinila plačilo bolniškega nadomestila zaradi karantene za necepljene (izjema bodo samo tisti, ki se ne smejo cepiti).

Eh, za Nemčijo se ne čudim. Vsi dobro vemo, da gre njim zganjanje nacizma odlično od rok…???

Najbrž bodo tudi vodilni v EU na področju organiziranja transportov necepljenih… kamorkoli že.

mene pa zanima, 10.09.2021 ob 12:22

Kak našitek bo obvezen za necepljene/neprebolele?

Za jude je Hitler uvedel rumeno zvezdo, kaj bo pri nas uvedeno za te, ki se znamo dobro paziti in skrbimo za svoje zdravje?

Lahko te je sram, da antivakcerstvo primerjaš s holokavstom. Za zbruhat!

Zamisli se nad sabo ? bedak

sdgg, 10.09.2021 ob 12:41

Zakaj pa trak ali zvezda?  Saj ja pravite, da imamo cepljeni v sebi čipe in antene, enostavno vas bodo poskeniral, pa videli, da niste.

počasi svita, da vam dam posnetek, itak ne boste verjeli. UV žarnice, že montirajo.

bi morali nositi rdeče pentlje in brke!

Nemčija je šla ven iz nacizma ampak nacizem še vedno ni šel čisto ven iz Nemcev. Pri nas se fura PCT fašizem, cepilni fašizem… istočasno postajamo absurdistan pod taktirko “strokovne komisije” in političnih “strokovnjakov”. Toliko absurdov in neuspešnih poskusov manipulacij ni bilo niti v bivšem enopartijskem sistemu.

Zdaj se vidi, da so naši ta beli odlično sodelovali z Nemci.

Prav dobro jim gre od rok ta fašistična retorika in izdajanje nekaterih nelogičnih in nesmiselnih ukrepov.

To, kar vidim in slišim je kar strašljivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close