Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAMESTO POZDRAVA …..

NAMESTO POZDRAVA …..

Ljubi prijatelji, vsi tisti, ki ste dane vztrajali tu gori in vsi tisti, ki boste to brali v ponedeljek, ker se imate že od včeraj boljše in lepše, kot mi, ki smo še tukaj. Počasi se odpravljam tudi sama proti domu, prav počasi.

Štrumpi nas je danes zjutraj potegnil v kratek razmislek in v tih spomin, ki smo ga vsak po svoje nekomu naklonili. Hvala Štrumpi in cmočkaaaa za to.

Jaz pa vam bom danes rekla nasvidenje z besedami meni zelo ljubega pisatelja Z.Modreja, ki je napisal:

“Dajte življenju priložnost, da vas preizkusi; dajte sebi priložnost, da preizkusite življenje v vseh mogočih odtenkih!”

Naj vas ta misel spremlja do ponedeljka, takrat pa se vam ponovono oglasim. Preživite praznike v lepih spominih, posvetite jih sebi in svojim najbližjim.

Mamči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Enako od Mambe
Čau

Vračam !
In namesto mene fajn ugrizni v ritko jabolčno-rabarbarinega štrudla !
A.

Draga Marija,
Hvala za lepe zelje za te tako intimne praznične dni, ki jih seveda vracam, tako tebi, kot vsem Tjavendanovcem. Kar se tice misli o zivljenju, sem prisel do zakjučka, da je po vsemu sodeč življenje brez vprašanja o naši soglasnosti večino od nas temeljito preizkusilo, zato vemo, kako izgleda… Različni odtenki zivljenja pa predstavljajo naso pisano paleto Tjavendanovcev…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Marija !

Mečem pozdrav za tabo, lepo se imej, vsi ostali tudi, ponedeljek pa bomo polni idej in moči za naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close