Name se lepijo luzerji
Mogoče se to tebi zdi Japkica da preveč povdarjam, js sem samo opisala svoje negativne izkušnje s slinavci, ki so me priznam prizadele, in še sedaj me do določene mere. Ker sem senzibilna in tako kot vsaka druga ženska hočem da me moški vidi kot človeka in dušo ne samo kot en kup mesovja. Zato sem omenila te slinavce in nadlegovalce, nisem pa tega omenjala z namenom da bi sebe poveličevala, saj vsi vemo da so lepe ženske bile že od nekdaj nadlegovane.
Princeska. Pa tako lepo sem te že pohvalila. Ti si pa že seznam sovražnic delaš tu gor. Samo da se dviga prah. 🙂 In to povsem brez potrebe.
Zanima me le, zakaj hudiča moraš to tolikokrat ponovit. Tega ne razumem. Mi lahko pojasniš, prosim.[/quote]
Samovšečen človek rabi nenehne potrdtive, “kako je lep”, a ne? Odtod ptoreba po ponavljanju ;))
Jaz jo razumem, tu ste same provincialne Slovenke, nevoščljive sive miške, ki zavidate silno lepoto posameznic, ki izstopajo iz povprečja, ker so neverjento lepe, pametne in duhovne. :)))
Evo, še ena tuki, s podobnim “problemom” jaz pa nase vlečem same 10 do 15 let mlajše – samske ter poročene moške mojih let…. Se tudi že nakaj časa sprašujem, kaj je narobe z mojim “magnetnim poljem” , ker mene tolko mlajši ne privlačijo, o nesrečno vezanih pa nima pomena zgubljati besed zakaj ne pridejo v poštev…
bemtiš, zakaj se kaj takega meni ne zgodi nikoli pa v sebi čutim, da sem kar precej – lezbičen. :-))))[/quote]
hehehe :))) mi je prišlo na misel, kaj če bii si ti Boom okrog vratu obesil tablo z napisom: Jaz sem lezbika :))))))))))))))))[/quote]
Si bom dal na majco natisnit. Kaj veš, mogoče bi pa vžgalo. :-)))))
No, vidiš, kako se midve razumeva…. matjaži pa provocira. 🙂
Danes pa seka… vročina pol pa še luna :)) Sem zjutraj pogledala na MON, pa sem si rekla, danes pa Boom ne bi ugotovil, da je polna luna…. tak mir je bil….pa si zdaj poglej. :)[/quote]
Ne zna seljo šta je čokolada, papir jede a čokoladu baca.:)) To je en štos od naših južnih bratov. Tako se pri Matjažku vidi, da se še ni kopal v bazenu, le v Dravi.
A to si mislil v tem stilu:
Stari kavboj sedi v baru in pije viski. Prisede gospa in ga vpraša:
“Ali ste res pravi kavboj?”
Kavboj odgovori: “Celo življenje sem živel na farmi in se ukvarjal s kravami.”
Potem kavboj vpraša gospo, kaj je ona.
“Jaz pa sem lezbijka. Celo življenje mislim le na ženske. Ko vstanem, ko jem zajtrk, ko se umivam, ko gledam TV in ko grem spat, vedno mislim le na ženske.” Nato odide. H kavboju čez čas prisede par in ga vpraša:
“Ali ste res pravi kavboj?”
Ta odgovori: “Celo življenje sem bil prepričan, da sem, pravkar pa sem ugotovil, da sem lezbijka!”
bemtiš, zakaj se kaj takega meni ne zgodi nikoli pa v sebi čutim, da sem kar precej – lezbičen. :-))))[/quote]
A je vse to res:
Družina sedi pri kosilu. Sin vpraša očeta: “Oči kakšne vse vrste jošk obstajajo?”
Oče presenečeno odgovori: “Veš sine, obstajajo tri vrste ženskih dojk.
Pri dvajsetih so dojke kot lubenice, okrogle in sočne. Pri štiridesetih in petdesetih so kot hruške, še lepe vendar že viseče. Po šestdesetem so pa kot čebula!”
“Čebula??!??!” vpraša sine.
“Ja, ko jih vidiš te spravijo v jok, ha, ha, ha!”
Nato hčerka vpraša mamico: “Mami koliko vrst lulčkov pa obstaja?
“Mati odgovori:”Hčerka, penisi so kot drevesa. Pri dvajsetih je moški penis kot hrast. Trd in pokončen. Pri štiridesetih in petdesetih je kot vrba. Bolj elastičen, upognjen vendar še uporaben. Po šestdesetem je pa kot božično drevo!”
“Božično drevo??!!??” vpraša hčerka.
“Ja, mrtev od korenine naprej in kuglce so samo še za okras!”
V Dravi… tam na Birah :)))
…. drugače pa na Ptuju imajo že veliko let krasno kopališče, tak da verjetno je tudi matjaži že bil tam.:)))
No, mislim, če sem jaz bila, ki nisem od tam, sklepam, da je tudi on že bil :)))[/quote]
Birah?
Antilopa in Bibita, pridata se semkaj sončit ob Dravi, bom vama jaz hrbet namazal, ker vidim, da nimata nobenega, ki bi orpavljal to nehvaležno delo, se bom jaz žrtvoval, sicer vaju lahko opeče. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.