Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Name se lepijo luzerji

Name se lepijo luzerji

Japkica kdo je rekel da ne znam skenslati slinavcev?

Slinavci so in bodo vedno okoli žensk kot sem jaz, naj še povem imam mami, ki je tudi še zelo lepa za svoja leta in doživlja podobno kot jaz in vse ženske ki dobro izgledajo doživljajo podobno.

Glede na fotke, ki jih lepiš na MON in poste na MONu (beri kaj ti je napisal faunus), bi rekla, da nisi moški, ampak fant v puberteti :).

Saj sem aktriven za tipkovnico, pod drugo pa nisem pravi zate, ker sem moški, kaj se potem toliko buniš? :)))[/quote]

Kaj pa potem skoz jamraš? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hahaha dobra metka84, prav si mu povedala, saj to je kot sem rekla en zelo mlad fant ali pa celo najstnik.

Ne zdaj posploševati.
Mislil sem to, da moški mora biti praktičen in znati opraviti razna tehnična opravila.[/quote]

Ne moreš biti z žensko, ki te poskuša kastrirati. Ženska mora ceniti, spoštovati moškega, seveda tudi obratno. :))

Zakaj pa bi moral biti zgolj moški praktičen. Da se žensko potem tretira kot nesposobno, ki si zna samo nalakirat nohte? Sandra Bullock zna menjat kolo na avtu, pa še simpatična, ženstvena in atraktivna je. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mislim, da ženski vseeno godi, če se na njo lepijo moški, pa čeprav so slinavci.
To ji daje vedeti, da je atraktivna.

A nisem napisala, da kar nudim, tudi pričakujem?
Če znam jaz vrtat s pormašino, pričakujem to tudi od moškega. Če znam jaz pokosit, pričakujem to tudi od moškega.

Ne zdaj posploševati.
Mislil sem to, da moški mora biti praktičen in znati opraviti razna tehnična opravila.[/quote]

Ne moreš biti z žensko, ki te poskuša kastrirati. Ženska mora ceniti, spoštovati moškega, seveda tudi obratno. :))

Zakaj pa bi moral biti zgolj moški praktičen. Da se žensko potem tretira kot nesposobno, ki si zna samo nalakirat nohte? Sandra Bullock zna menjat kolo na avtu, pa še simpatična, ženstvena in atraktivna je. :))[/quote]

Kako to misliš “kastrirati” ?

Saj, če moški opravlja svoj del obveznosti pri hiši, ga žena nima kaj kastrirati ali pa se moški počutiti manjvredno.

Mislim, da ženski vseeno godi, če se na njo lepijo moški, pa čeprav so slinavci.
To ji daje vedeti, da je atraktivna.[/quote]

Pa saj vsakemu paše, če na najemu zapne oko nekoga. Meni je samo smešno to tako poudarjati nonstop in jamrati zraven. In potem še razlage, da se na atraktivne ženske pač lepijo slinavci. Ma nemoj?! :))))))) Meni osebno je bolj pomembno, da se nalepi kakšen moški, ki je všeč meni. Pa ne bi o tem. 😉

ps; ali ne morem tega sploh komentirati, ker nisem nalepila svoje slike na MON? :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj pa potem skoz jamraš? :)[/quote]

Poskuša povedati, kako oblegana je, kako si jo moški želijo, no, povsod so ji za ritjo, tukaj pa se ji premalo posvečamo ,tak oda je silno razočarana! 😀

Verjetno smatra pod kastracijo to, da bi ženska vrtale s pormašino, kosila… on pa tega ne bi znal in bi se počutil kastriranega.
Ja takega moškega, ki samo gleda kaj ženska dela, sam pa pa sedi za računalnikom, res ne moreš spoštovat.

Japkica, jst sem samo omenila moje izkušnje iz preteklosti na bazenu in raznih postajah, letališčih itd…če sem bila takrat sama so me gnjavili kakšni tipi, se vtikali, ogovarjali, dajali vizitke, nadlegovanje v glavnem.

Sedaj ne hodim več na taka mesta sama, če je le možno ne grem več sama.

Kaj pa potem skoz jamraš? :)[/quote]

Poskuša povedati, kako oblegana je, kako si jo moški želijo, no, povsod so ji za ritjo, tukaj pa se ji premalo posvečamo ,tak oda je silno razočarana! :D[/quote]

Pa saj neko kvoto spomina pa tudi imamo. Ali pač ne? 😀
Ali je to samo zrak za polnit pljuča? 😉

Kako to misliš “kastrirati” ?

Saj, če moški opravlja svoj del obveznosti pri hiši, ga žena nima kaj kastrirati ali pa se moški počutiti manjvredno.[/quote]

Jah, Metko vprašaj, kako je to, če se mora pritoževati skoz nad nesposobnimi fanti, jih mora okarati malo, če nočejo z njo okrog sveta ali pa v Avstralijo. 😀

Japkica, komentiraš lahko, pa jaz tudi… samo za naju se ne ve (samo vsaka zase) kolk sva luštne in atraktivne. Po slikah, ki jih je nalepila princeska, pa je vidno, da je punca luštna in še kako atraktivna.

p.s.
Kaj pa naj jaz rečem, ko se je včeraj name prilepila “ena luzerka”? :))))

Ja. Ampak to je normalno za luštno punco ali pa lepo žensko. To ni prav nič posebnega, da je treba v vsaki temi o tem. Ali pač?

Saj dvomim, da bi se takšna veza sploh obdržala. Zato ni kaj kastrirati. 🙂

Meni pa ne godi, če me oblegajo slinavci, se ne počutim takrat atraktivna. Atraktivna se počutim takrat, če me peca kak simpatičen moški pa čeprav le en. Bolj kvalitetni moški me peca, bolj se počutim kvalitetna. Če me pecajo pa slinavci, več jih je, bolj neatraktivna se počutim. Takrat si mislim, da je z mano nekaj narobe, da sem takim všeč. Če sem pa sem všeč moškemu, ki je ok, čeprav me ne potegne, pa se počutim atraktivno v stilu kot je napisal Robi, da nam pač paše pozornost.

Saj, potem pa niti ne rabiš takšnega. :-))

Japkica, komentiraš lahko, pa jaz tudi… samo za naju se ne ve (samo vsaka zase) kolk sva luštne in atraktivne. Po slikah, ki jih je nalepila princeska, pa je vidno, da je punca luštna in še kako atraktivna.
[/quote]

Ni dvoma! Parira 20-letnicam, saj zgleda pol mlajšo. :)))

Moja mami si je prebrala tale forum in izjavila samo eno besedo.

SLOVENSKA FAVŠIJA, pa še rekla mi je da naj ne popam slik sem gor ker bodo določeni popokali od zavisti aaaaaaaaaa

To je resnica pa nič se ne hvalim na zdj me pa raztrgajte zverine lol

p.s.
Kaj pa naj jaz rečem, ko se je včeraj name prilepila “ena luzerka”? :))))[/quote]

Aha. Torej je to treba tudi povedati. Vedno znova in znova. :))))))))))))

p.s.
Zate sem prepričana, da znaš skenslat človeka ali pa človečko. Celo na prijazen način. In ostaneš na istih cm. 🙂

Iz izkušenj povedano: se ne obdržijo.
Nazadnje se mi je zgodilo, da smo nekaj zidali, jaz sem vozila beton, moj pa je ves utrujen počival. Ker on pa že ne bo delal takih del in ker je gospod izobražen in trpi v službi. Veza je seveda šla zugrunt.

Saj dvomim, da bi se takšna veza sploh obdržala. Zato ni kaj kastrirati. :)[/quote]

Saj, potem pa niti ne rabiš takšnega. :-))[/quote]
Mogoče je pa zidarjem nosila pijačo 🙂

Majstri pač vedno rabijo “podavača”, ki nosi cigel ali pa meša malto. Zato rabi pravega moškega. 🙂

Princeska te povabim na kavo… da presodiš kaj o moji zavisti. 🙂
Čeprav, če ti je lažje tako, tudi prav.

Pa še z Brabikami se boš lahko igrala … in gradovi in hiškami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close