Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Name se lepijo luzerji

Name se lepijo luzerji

Katenjka

Frajer, kaj naj rečem, težek faks ccc
[/quote]

Zdaj te bo kovala v zvezde Katenjka, ker si naravoslovec.
Že ima verjetno šubler pri roki, da te tehnično “odmeri”.
Če se bo preveč lepila nate, se obrni name, bom jaz z njo orpavil!. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če je to razlog da ne boš prišla se ne rabiš bat tega, tisto je bilo bolj kot šala in res ne bi želel nikomur utrujat s takimi stvarmi, če mu ni da bi se o tem pogovarjal.

Zakaj se nimaš kaj soočat?
Kaj se ti zdi “beg” boljša izbira? Oz zakaj je “beg” boljša izbira?

Mogoče za 13 letno deklico in tudi ona ne rabi “bežat” (v narekovajih!) v nedogled, kaj šeli ženska pri tridesetih. Že s tem, ko deklica na to opozori starše, policijo….. nekoga pač se sooči s težavo, z nasilnežem. Ti ljudje iščejo ravo take, ki “bežijo”, ki se ne želijo soočit z njimi, ker takoj, ko zaznajo, da je oseba toliko močna, da ne popusti, nasede njihovi provokaciji (na začetku, ko “tipajo” teren), odnehajo.
Želel sem izvedet kako se to razloži (načelno) s tvojo teorijo o dušah in energijah, ki si jo tako vneto razlagala oni dan. Ti pa ne razumeš vprašanja in zdi se mi da se počutiš ogroženo in “bežiš” od te teme. Ali če povem po tvoje: tvoja duša in energije še niso toliko močne, da bi zmogle drugim razložit, pojasnit tako preproste zadeve.
Mislim, da bi napr. Katjenko tisto vprašane “bademajstora” o sušenju las rešila z odgovorom o nadangelu Gabrijelu in Jožefom in bi ga zbila na tla s tem, ko bi mu povedala, da on ni primeren za nič od tega, kje da bi lahko šele lase sušil…..
Samo to bi bila že mučka provokacija 😉

Opažam pa nekaj, da dekleta, ki veliko stavijo na svojo zunanjo lepoto si želijo, da bi drugi to poazili in jim nekako dali priznaje/spoštovanje tega na kar so (upravičeno?) ponosne, a ko naletijo na nekoga “prostaškega”, ki se slini nad njimi, se ne znajo zase postavit, ker se jim največkrat niti ni treba in ne obvladajo te “veščine” ali pa imajo mogoče prenizko samozavest, se ta sesuje, ko pade njihov (glavni) atribut in ko so tako “ranjene” obtožijo tiste, ki so jih prizadeli. Samo teh nikoli ne bo zmanjkalo, vedno in povsot se najdejo takšni in rešitev vidim le v tem, da sebe “pripravimo” na njih in ne nasedamo njihovom (prozornim) trikom.

Zaključek sem potegnil – enostavno – iz napisanega. Seveda se lahko nekoga ocenjuje kot pravega/nepravega moškega na tak način, vendar samo iz čisto biološkega vidika in le je komu ta vidik najpomembnejši, je vza vse ostalo morda res vseeno in lahko napišem le to, kar sem. Seveda pa pod razplod ni mičljeno semo oplojevanje, temveč tudi skrb za potomstvo do odraslosti ter pozneje večno teženje za vnučke, ker tak par morda na starost niti ne zna funkcionirat samo sam s sabo. Mi je zelo žal, vendar je za moje pojme potomstvo pač na drugem mestu, kar se izbire partnerja tiče, kar pa še ne pomeni, da je le-to manj pomembno enkrat, ko in če do njega pride.

…kar je res velika ovira glede na to, kar človek bere na teh forumih…

Nisem brala vsega, ker je preveč. Se pa v osnovi precej strinjam s Spiderjem in z nekim postom tu zgoraj. Obstajajo neke dinamike v odnosih, ki zajemajo tako uspešnost, kot denar, kot naklonjenost in tudi določene značajske poteze. Na vsako žensko se lepijo “tipi”; ki so z njo kompatibilni, ki v njej iščejo to, kar nimajo in bi potrebovali. Mamico, pomočnico, preskrbovalca, nekoga, ki služi denar, nekoga, ki je z njimi nežen, ki jih porihta, ki jim pere perilo, ipd.

Vprašanje je, kaj je zate fajn tip? Kakšen je to človek – po osebnosti, značajsko? In če to natančno veš, potem je tudi dokaj enostavno ugotoviti, kakšno žensko tak moški rabi. In pri sebi preveriti, ali te lastnosti imaš, ali bi jih bilo treba mogoče bolj poudariti, jim dovoliti, da pridejo na plano, ipd.

In tudi to je res kar piše nekje tu gor, da se na uspešne ženske lepijo luzerji. Zakaj? Zato ker je zelo malo moških, ki jih resnično ne moti, da je ženska uspešnejša od njih, da zasluži več, da ima pomembnejšo službo, ipd. – malo je moških, ki se od take ženske ne počutijo ogroženi in ki so hkrati primerni partner zanjo (torej ne popolni luzerji, za 10 stopnjičk pod njo)

Na tiste moške, ki so že bolj uspešni od naše uspešne ženske, pa se itak lepi vse živo, kar leze in gre. In ne gre jim zameriti, če izberejo rajši prijetno punco, ki bo preživljala dneve pri kozmetičarki, fajn zgledala ob njih, bila prijetna, prijazna in skratka – prava sprostitev po stresnem dnevu, kot pa uspešno žensko, ki bo domov nosila še svoj delež skrbi, problemov, ki se jim ne bo mogla prilagoditi glede potovanj, urnikov, ki bo zvečer utrujena, ipd.

Saj to lahko poskusiš – preštej, koliko se jih je nate prilepilo v enem mesecu, vseh, ne samo luzerjev. Potem pa en mesec bodi arogantna in boš videla, koliko se jih bo prilepilo nate.

Zraven pa še razmisli, kaj je sploh normalnost: ker v vseh lastnostih nihče ne more biti normalen (povprečen), ravno tako, kot nihče ni svetovni prvak v recimo treh športih. Še manj pa je takih, ki so v vsem nadpovprečni.

Recept za uspešno zvezo so verjetno kake Ukrajinke, ki ne hodijo v službo, ampak h kozmetičarki 🙂

Mah raje sem uspešna ženska s svojim denarjem za kozmetiko, kot pa da mi ga daje uspešen mož za to, da jaz špilam zvečer zabavljaškega klovna in lutko. In ženske, ki hodijo v službo, so zaradi tega manj prijetne in prijazne?

Morda je odvisno od tega, kaj počnejo v službi? Če kofetkajo, berejo časopis in si lakirajo nohte, potem seveda ne :). Če pa so zelo obremenjene in utrujene – se to nedvomno pozna tudi doma – če ne v prijaznosti in prijetnosti, prav gotovo v dobri volji, sprošenosti, ipd.

Ma danes je tako, da je med samskimi moškimi težko naletet na pravega moškega. Takega, ki bi znal kaj postoriti okrog hiše, v vrtu, po stanovanju. Pa, da ima rad šport, da mu ni problem it na dopust in spat v šotoru, da ne rabi agencije za organizacijo dopusta. Da ne preživi vse dopustu v istem kampu/hotelu na isti plaži. Da aktivno preživlja dopuste, da je pošten, iskren, deloven, razgledan. Takih samskih je izredno malo.
Pa ne rečit, da te stvari niso pomembne. Jaz sem že bila v par vezah z moškimi, ki so bili sicer v začetku prav simpatični, ampak potem so se začele težave, on bi šel na dopust poležavat na morje, jaz pa bi se potepala po Avstraliji, on bi preživel vikedn pred TV, jaz na Ranci (to bo matjži vedel kje in kaj je tam) in tako naprej. Pa je šla ena veza v franže pa druga in tako naprej. Pomebno je, da sta si vsaj malo podobna pri hobijih, drugače pride do spora.
Danes pa večina moških, samskih, kot, da bi imeli dve levi roki, ne znajo nič postorit po stanovanju, športtanje je zanje ogled fuzbal tekme, več ne zmorejo. S takimi gredo potem veze čisto v franže. En čas traja, potem se med poliže in veza ne vzdrži.
In se bližamo 30 in izbor se manjša.
Sploh pa je težko nove spoznat, si v službi, imaš še kak hobi, delaš doma in dan je okrog, ti pa vedno znova v istem krogu že poznanih ljudi. Tudi, če obstajajo pravi dečkoti, jih ne srečam, ker tičim v vedno istem krogu ljudi. No, ne če obstaja, sigurno obstajajo, samo bolj malo jih je, pa še teh ne srečam.

Za povprečnega moškega so tvoje zahteve ali pričakovanja res prevelika.
Zato pa je takšnih izredno malo, s katerim bi bila zadovoljna.

Zahteve so takšne kot je ponudba z moje strani.
Je neprijetno bit z moškim, ki recimo ne zna niti ene luknje zvrtat v steno ali pa, da ne zna nič postoriti okrog hiše.
Jaz sem vajena, da moški zna pokositi, počistiti, pomagati pri zidarskih delih in tako naprej.
Nisem pa vajena,da moški samo lenari, da gre na dopust v hotel z agencijo.
Če si ne zna oprati sam oblačil pa je sploh katastrofa.

Saj se pa najdejo ženske, ki imajo drugačne zahteve, recimo toliko in toliko denarja na računu, tak in tak avto… jaz takih zahtev nimam.

Zanimivo metka84 tvoje izkušnje. Samo meni pa odgovarja da tip ni športnik pa da ne najeda na dopustu da je treba hodit okoli. Jst pa ravno takih nisem nikoli prenašala nekih too much aktivnih. Jst sem full simple oseba, na dopustu še jem komaj, tko da tut v restavracije mi ni treba hodit. Men je samo važno da je plaža huda in podvodni svet da se lahko v miru potapljam pa relaxiram na plaži. Glede handy-man tipov ja to se pa strinjam, da mora biti obvezno tehničen tip če mi avto crkne al pa comp. to pa pride prav.

Pa nikoli ne bi športala s tipom, js se že nasplošno težko skoncentriram športati v dvoje. Ko sem sama edino delam pri športu drugače me preveč oseba dekoncentrira.

To se strinjam z metko84 treba si je biti podoben v partnerstvu. Ljudje ki radi okoli hodijo potrebujejo tudi takega partnerja, da jih podobne stvari zanimajo. Drugače bo nekdo non stop nesrečen v vezi.

Zato pa je takšnih izredno malo, s katerim bi bila zadovoljna.[/quote]

Moški so krivi za samskost žensk, itak! 😉 Če ženska ne zna obdržati/omrežiti/začarati/obdržati željenega moškega, je seveda nasprotni spol kriv za njen polom, ker pač niso “pravi”. Te, ki samo jamrajo nad moškimi, kako so slabi, kako jim ono in tisto manjka, jasno, da se bodo tudi kakovostni moških takšnih nezadovoljnih, dlakocepskih in (pre)zahtevnih žensk izogibali v dolgem loku, “ulovile” pa jih bodo druge ženske, ki se cenijo kot ženske, spoštujejo svoj in nasprotni spol.

V bistvu se strinjava glede tega, da si morata biti dva podobna. Samo drugačen tip moških nama je všeč, razen glede tega, da mora biti praktičen tip, to je pa žal pri moških vse bolj redko.
Jaz sem recimo že kot otrok pomagala pri zidarskih delih doma. In takrat se spomnim, da so fantje stari tam nekje 25-35 let bili vsi spretni, pripravni za delo. Ampak danes pa vsi nekaj nerodni, nič ne znajo naredit.
Ja, če bi bila jaz pa matjaži na Ranci, bi on počival tam okrog, jaz bi pa vejkala…

Moški res ni uporaben, če ne zna zvrtati luknje..:)
Potem ti tudi znaš vrtati luknje, če praviš, da je ponudba s tvoje strani prav tako takšna, kot jih pričakuješ z moške strani ? 🙂

Jaz sem danes zjutraj pokosil, da ne bodo MON-e šinfale mojega travnika in odpirale kakšne čudne teme tu gor..:)

Vidiš, sokrajan kako je.
Ti si večino prosetega časa na MONu, namesto, da bi bil aktiven na Ranci oz. tam ob Ranci, ki ti je menda blizu.

Zato pa je takšnih izredno malo, s katerim bi bila zadovoljna.[/quote]

Moški so krivi za samskost žensk, itak! 😉 Če ženska ne zna obdržati/omrežiti/začarati/obdržati željenega moškega, je seveda nasprotni spol kriv za njen polom, ker pač niso “pravi”. Te, ki samo jamrajo nad moškimi, kako so slabi, kako jim ono in tisto manjka, jasno, da se bodo tudi kakovostni moških takšnih nezadovoljnih, dlakocepskih in (pre)zahtevnih žensk izogibali v dolgem loku, “ulovile” pa jih bodo druge ženske, ki se cenijo kot ženske, spoštujejo svoj in nasprotni spol.[/quote]

Seveda znam uporabljat ‘pormašino’, da ne bo pomote glede lukenj :).

Moški res ni uporaben, če ne zna zvrtati luknje..:)
Potem ti tudi znaš vrtati luknje, če praviš, da je ponudba s tvoje strani prav tako takšna, kot jih pričakuješ z moške strani ? 🙂

Jaz sem danes zjutraj pokosil, da ne bodo MON-e šinfale mojega travnika in odpirale kakšne čudne teme tu gor..:)[/quote]

Ja metka84, to sem slišala že od dosti žensk da so nezadovoljne z moškimi glede njihovega tehničnega znanja. Še jaz ko sama živim sem se mogla naučiti določene stvari, tudi glede avta da olje pregledam, dolijem tekočino, če mi baterije pozim crknejo na akumulatorju da vem kje se ga priključi itd…Eni tipi res ne znajo, to je zato ker se jim ni blo tega nikoli treba naučiti.

Čeprav js mam tega svojga best frenda k on je pa full tehničen tip moškega tko da on mi zdj comp. popravlja če je kaka scena.

Ma ja, treba se je naučit, dons se določenim moškim ni treba nič za naučit, ker jim starši vse naredijo. Men ej čist priznam sovražim še zdj na pumpo iti tankati, ampak mogla sem se naučit določenih tehničnih stvari zato da sem lahko samostojna.

Jah, najdi si takšnega, vsak si kroji svojo (ljubezensko) usodo sam. Če ne dobiš moškega, da potem rečeš, da so kar vsi levi, potem nima smisla iskati moške. Boš pač večno srečno samska. :)))

Ne zdaj posploševati.
Mislil sem to, da moški mora biti praktičen in znati opraviti razna tehnična opravila.

Saj sem aktriven za tipkovnico, pod drugo pa nisem pravi zate, ker sem moški, kaj se potem toliko buniš? :)))

Princeska, meni tudi ni jasno, kako ne znaš skenslat slinavcev. Saj bi morala imeti do zdaj pa ja že dovolj prakse. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saj ti pravim matjžko, da na trgu samskih moških ni veliko uporabnih. Vse nekaj razvajeno, vse nekaj nerodno. Noben ne zna nič postorit. Še na take naletiš, ki niti cunj ne zna oprati. So stari 30 let pa jim še vedno mama vse pedena. Ja v bistvu ženske vzgojijo take fantke.
Ja, drugače pa bolje samska kot v slabi vezi.
Robi je zgleda svetla izjema, da zna pokosit in porihtat po hiši,a ja oni ni samski :).

Točno tako Robi.

Ne zdaj posploševati.
Mislil sem to, da moški mora biti praktičen in znati opraviti razna tehnična opravila.[/quote]

Morda je odvisno od tega, kaj počnejo v službi? Če kofetkajo, berejo časopis in si lakirajo nohte, potem seveda ne :). Če pa so zelo obremenjene in utrujene – se to nedvomno pozna tudi doma – če ne v prijaznosti in prijetnosti, prav gotovo v dobri volji, sprošenosti, ipd.[/quote]

Reees?

Katere pa so službe, kjer se vseh 8 ali 10 ur bere časopsise, kofetka in lakira nohte?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close