Name se lepijo luzerji
Vedenjskih vzorcev je toliko kolikor je ljudi, tako da imaš precej zahtevno nalogo za predelati. Malo obišči kakšne tuje spletne strani s podobno tematiko, reši kakšne teste za iskanje “pravega”, preberi kakšne članke na to temo, morda tudi priročnike, bojim se pa da imaš v sebi nekaj unikatnega, kar te ovira pri spoznavanju tistega, kar zavestno želiš. Za začetek – luzerji in mamini sinčki se “zahrbtno” lepijo na tiste, pri kateri zaznajo, da imajo ob sebi priliko “dobiti” nekoga, s kom bi se lahko nadaljnje v življenju šlepali oz takšni, ki nimajo dovolj “hrbtenice”, da bi se lahko sami postavili na “lastne” noge. No, vse skupaj tako opažam, lahko pa da se v svojih presojah povsem motim 😉
Meni pa ni čist jasno, zakaj toliko energije vložiš v neperspektivne odnose? Like te povabi na pijačko, se samo nasmehneš in dalje delaš, kar pač delaš. Ne rabiš razglabljat, se zapletat v brezvezne pogovore, se sploh zanimat o starosti in njihovih življenjih …
Kako mnenje imaš sicer o sebi? Tko na splošno? Se ti zdi, da “nimaš sreče”, da ti “ni usojeno”, da nisi vredna …?
matjazko, jaz iščem normalnega, ti si pa sem rekel zase, da nisi normalen :). Spider? Se hecaš, sovražnika žensk bi mi ponujal?
Krivokljun, to so osebe iz skupne družbe, ne neznanci.
Mnenje o sebi? Ja, da moram nekaj spremeniti na sebi, da bom privlačna normalnim moškim. Izrazi ni mi usojeno in tako naprej mi niso domači. Nikoli ne uporabljam teh fraz, da mi ni usojeno in tako naprej. Ker se mi zdijo nesmiselne. Verjamem, da si sam svoje sreče kovač, no vsaj do neke mere.
Mogoče pa bi bil jaz zate, a ne? Za oženit bi rabila kaj? 😀
Ali pa Spider, on še je bolj simpatičen kot jaz, tudi neporočen menda. :)))[/quote]
Razen tega, da daješ jasne znake, da nisi zrel, je tudi tvoja duhovitost dokaj porazna, če bi že rad koga nasmejal, se vsaj v tej smeri potrudi ne pa so tvoji posti večinoma zoprni, đabe tisti veliki d-ji na koncu humorne izirnosti pa nikjer. Ti se poroči s Spiderjem, saj ni prepovedano, sploh če ti je simpatičen potem ne vem, zakaj ga ponujaš drugim.
Mogoče pa bi bil jaz zate, a ne? Za oženit bi rabila kaj? 😀
Ali pa Spider, on še je bolj simpatičen kot jaz, tudi neporočen menda. :)))[/quote]
Razen tega, da daješ jasne znake, da nisi zrel, je tudi tvoja duhovitost dokaj porazna, če bi že rad koga nasmejal, se vsaj v tej smeri potrudi ne pa so tvoji posti večinoma zoprni, đabe tisti veliki d-ji na koncu humorne izirnosti pa nikjer. Ti se poroči s Spiderjem, saj ni prepovedano, sploh če ti je simpatičen potem ne vem, zakaj ga ponujaš drugim.[/quote]
Zmedena, vedno razrahljal ovratnik, preden misliš kaj napisati, dvakrat globoko vdihni, premisli, in šele potem ovekoveči misli na “forumski papir”, boš izpadla bolj “človeštvu prijazno” dekle brez te agresivnosti, ki ti samo kvari žensko sliko. 😉
In, če so? Se v družbi baš nate nalepijo in ostale čisto zignoriorajo? Ali pa ti morda njihova povabila na pijačke preresno jemlješ? Marsikdaj je vse samo hec, ko pa vidijo, da “zagrabiš” , imajo še večje veselje dregat.
Po drugi strani pa, kaj je res problem se presest v družbi drugam, češ, grem še malo z drugimi počvekat? To je namreč povsem normalno v večji družbi, da ne čvekaš samo z enimi in istimi.
Najbrž pa ni cela družba skupina luzerjev?
Razen tega, da daješ jasne znake, da nisi zrel, je tudi tvoja duhovitost dokaj porazna, če bi že rad koga nasmejal, se vsaj v tej smeri potrudi ne pa so tvoji posti večinoma zoprni, đabe tisti veliki d-ji na koncu humorne izirnosti pa nikjer. Ti se poroči s Spiderjem, saj ni prepovedano, sploh če ti je simpatičen potem ne vem, zakaj ga ponujaš drugim.[/quote]
Zmedena, vedno razrahljal ovratnik, preden misliš kaj napisati, dvakrat globoko vdihni, premisli, in šele potem ovekoveči misli na “forumski papir”, boš izpadla bolj “človeštvu prijazno” dekle brez te agresivnosti, ki ti samo kvari žensko sliko. ;)[/quote]
Lahko me tretiraš za agresivno in neprijazno ženšče – es ist mir egal 😉
Zadeva še zdaleč ni takšna kot si jo predstavljaš. Kakšna pa je pa ne bi tu gor razlagala.
Ni pa niti malo tako kot spodaj pišeš.
In, če so? Se v družbi baš nate nalepijo in ostale čisto zignoriorajo? Ali pa ti morda njihova povabila na pijačke preresno jemlješ? Marsikdaj je vse samo hec, ko pa vidijo, da “zagrabiš” , imajo še večje veselje dregat.
Po drugi strani pa, kaj je res problem se presest v družbi drugam, češ, grem še malo z drugimi počvekat? To je namreč povsem normalno v večji družbi, da ne čvekaš samo z enimi in istimi.
Najbrž pa ni cela družba skupina luzerjev?[/quote]
Tudi name se lepijo luzerji. Sicer malce drugačen tip, ampak vseeno jih lahko štejem med luzerje. Kar naprej se mi dogaja, da me pecajo 50+ ali vsaj 45+ pa tudi 60+. Jaz pa 29 let stara. Grem smučat, se mi hočejo prilepit taki in težit z vabili na pijačke in tako naprej, grem v toplice ista tema… pa menda zgledam še mlajša kot sem v resnici, kakorkoli že, tudi če bi bila 35 videt, je to čudno.
A res tipom ni jasno, da ženske iščemo vrstnike, ne pa očetovih vrstnikov? Ne bom rekla, da ni možna resna zveza med 29letnico in 20 let starejšim, samo to je redkost. Pa pri teh pecarjih je očitno, da iščejo seks, da iščejo mlado meso, ne pa ljubezni. Že sama osladnost pokaže koliko je ura in ko kar navalijo. Normalni 50 letniki se pogovarjajo, te ki jih pa jaz omenjam, se pa slinijo.
Res niso toliko odrasli, da bi zmogli dobiti svojo vrstnico? Mene zanimajo moški, ki so toliko odrasli, zreli kot jaz. Domnevam, da moški iščejo tudi ženske, ki so po pameti, zrelosti primerne zanje. Torej, če 50 letnik peca 29 letnico, vemo kolikšna je njegova pamet.
Niso vsi moški taki, z nekaterimi se človek lahko normalno meni, pogovarja. Ampak, da se name lepi toliko slinavcev, ko grem smučat, v toplice, na kako zabavo, je pa tudi kriza. Sem se morala naučiti res grdih pogledov, da jih odženem slinavce.
Najlepsa – najpopolnjesa oseba (moski ali zenska) izgubi na vsej svoji lepoti in privlacnosti, ce se nosi visoko in ima kompleks vecvrednosti in sredisca vesolja. Osebno me take osebe odbijajo tako da ni nobene nevarnosti za kakorsnokoli prilizovanje. Kdor gleda ljudi po takem kljucu je pac prej ali slej hudo razocaran.
ja, kaj pa kot samska 29-letnica hodiš v toplice in to po možnosti še na jesen ali pomlad? Koga drugega pa tam takrat sploh pričakuješ?[/quote]Mah to je tako pragmatično napisano, samo sebi namen, itak problem ni realen. Oziroma je, samo ona je premalo samokritiča, po vsej verjetnosti nevrotična. Pač hoče prikazati, kot da je v neki nemogoči situaciji. O tem je že pisala v več temah. Prepoznaven način pisanja, žal preveč. Noro, kaj bi jaz vse lahko pisala, da vidim.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.